Přepadl benzinku a řval: Podřežu tě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přepadl benzinku a řval: Podřežu tě!

Maskovaný lupič přichází za pokladnu. Chytne prodavačku pod krkem a ohrožuje ji nožem. Pak utíká i s lupem.
Maskovaný lupič přichází za pokladnu. Chytne prodavačku pod krkem a ohrožuje ji nožem. Pak utíká i s lupem. (Policie ČR)

Drama jako vystřižené z televizní kriminálky se odehrálo na benzince v Hrotovické v ulici v Třebíči. Maskovaný, asi třicetiletý muž držel prodavačce nůž pod krkem a vyhrožoval, že ji podřeže.

Lupič k ženě přiskočil, když zamykala zadní vchodové dveře, a začal ji ohrožovat nožem. V jednu chvíli jí přitiskl ostří čepele na krk a donutil ji otevřít trezor a vyndat peníze.

„Odnesl si peněženku s tržbou a provozní zálohu a celkově způsobil škodu za víc než sto tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Marcela Lavická.Pachatelovo počínání zachytila bezpečnostní kamera. Na záběrech je vidět šokovaná prodavačka, kterou útočník drží pod krkem. Muž během krátké chvíle krade, co je po ruce, a opět mizí...

Policie po lupiči pátrá a hledá i případné svědky. Pachatel měří kolem 170 centimetrů, má kulatý obličej a tmavé oči. Na sobě měl černošedou mikinu, světlé kalhoty, černou pletenou čepici a přes obličej černobílý kostkovaný šátek.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.