Svatební síně v Česku praskaly ve švech: Všichni chtěli být jako William a Kate! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatební síně v Česku praskaly ve švech: Všichni chtěli být jako William a Kate!

Helena s Igorem byli v Praze oddáni ve stejnou dobu jako Kate s Williamem v Londýně.
Helena s Igorem byli v Praze oddáni ve stejnou dobu jako Kate s Williamem v Londýně. (Aha! – Petr Novotný)

Se svatbami se včera doslova roztrhl pytel! Všechny nevěsty se chtěly cítit jako Kate Middleton a princ William a užít si svou svatbu ve stejný den, jako se konala ta královská v Londýně. Jen na Staroměstské radnici v Praze bylo oddáno 16 párů! Své »ano« si snoubenci řekli i netradičně na letišti v Ruzyni.

Největší svatební show zažila Staroměstská radnice, kde se nevěsty střídaly jako na běžícím pásu. Přesně v poledne, v době, kdy se konala i královská svatba, si své »ano« řekl pár z Ruska. Snoubenci Helena a Igor do Prahy přijeli speciálně kvůli svatbě a byli pyšní, že jim termín vyšel přesně s obřadem Kate a prince Williama.

„Je to úžasný zážitek, naplánovali jsme si to skvěle. Navíc má tohle datum ještě jednu výhodu. Podle naší tradice se manželství, které se uzavře v týdnu po Velikonocích, skutečně vydaří,“ svěřila se Helena.

Včerejší slavnostní den si užili i Lucie a Lukáš Rejchrtovi, kteří se brali netradičně přímo v odletovém terminálu 2 na pražském letišti. A hned poté odletěli na svatební cestu snů na exotické Seychely.

Přečtěte si
lunatic
30. 4. 2011 • 15:48

... že na druhou stranu si někdo v té samé době prostřelil hlavu. Zkrátka- vždy probíhá mnoho událostí současně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.