Zatčený Krejčíř: Vyhrožují mi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Zatčený Krejčíř: Vyhrožují mi!

Krejčíř bude za mřížemi až do následujícího procesu 7. dubna.
Krejčíř bude za mřížemi až do následujícího procesu 7. dubna. (ČTK)

Uprchlík Radovan Krejčíř (42), který je v jihoafrickém vězení za pojišťovací podvod, obvinil vyšetřovatele Paula O’Sullivana z výhrůžek.

O’Sullivan se léta pokoušel Krejčířovi dokázat zločineckou činnost.

Krejčíř přes právníka poslal úřadům e-maily od O’Sullivana. „Z obsahu je naneštěstí zřejmé, že pan O’Sullivan nehrozí jen mně, ale i mé ženě, rodině a také kolegům,“ vzkázal jeho ústy advokát Piet du Plessis. „Nikdy jsme se nenechali a nikdy se nenecháme zastrašit při vykonávání našich povinností jakýmikoliv pohrůžkami či pokoutnými praktikami od lidí nespokojených s horlivostí, se kterou přistupujeme k naší profesi,“ znělo v prohlášení.

Otázkou je, o jaké »horlivosti« Krejčíř mluví. Nejenže se za pět let pobytu v Jihoafrické republice zapletl s podsvětím a teď sedí za to, že od pojišťovny vymohl 11 milionů korun pomocí falešných lékařských posudků. O’Sullivan, který měl jemu, manželce Kateřině (38) a synovi Denisovi (18) vyhrožovat, byl navíc na »seznamu smrti« nalezeném při razii v Krejčířově vile. Šlo o seznam čtyř protivníků, které bylo potřeba zlikvidovat. Jeden už byl mrtvý...

854859:gallery:true:true

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.