Šílená honička v Ostravě - Muže rozdrtila tramvaj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šílená honička v Ostravě - Muže rozdrtila tramvaj!

Takto se tramvaj »zakousla« do modrého seatu. Řidič prostě nemohl přežít...
Takto se tramvaj »zakousla« do modrého seatu. Řidič prostě nemohl přežít... (HZS Moravskoslezského kraje)

Mladý řidič (†25) chtěl v Ostravě za každou cenu ujet policii a svou šílenou jízdu zaplatil životem!

Při předjíždění dostal smyk a vletěl přímo pod tramvaj, která jeho modrý seat úplně rozdrtila! Mladík byl na místě mrtvý...

Proč chtěl muž tak zoufale strážcům zákona uniknout, zatím nikdo neví. Policisté zjišťují, jestli nebylo auto kradené nebo zda nebyl řidič pod vlivem alkoholu či drog. Původně mladíka stavěli kvůli tomu, že jeho seat jel ulicemi Ostravy příliš rychle.Řidič však odmítl zastavit, naopak šlápl na plyn a šílenou jízdou se snažil policistům zmizet. To se mu skutečně povedlo a mužům zákona ujel.

Jeho hazardní jízda ale skončila po pár kilometrech, když dostal na kolejích smyk a přijíždějící »dvanáctka« rozdrtila jeho seat jako plechovku! A řidiče, jenž seděl ve voze sám, rovněž! „Policisté dojeli až k místu nehody až pak,“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Holčáková.Celková škoda na vozidle a vykolejené tramvaji se odhaduje na 300 tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.