Krteček na trabantu dráždí policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Krteček na trabantu dráždí policii!

Krtko-trabantu by mohla závidět každá žena, Jiří Kloubec totiž své lásce obětoval celý život.
Krtko-trabantu by mohla závidět každá žena, Jiří Kloubec totiž své lásce obětoval celý život. (pro Aha! – Hedvika Daňková)

Neuvěřitelné! Po východočeských silnicích se prohání krtek v modrých kalhotkách. Legendární trabant s poněkud infantilním motivem krtka vlastní už několik let Jiří Kloubec z Hradce Králové.

Jak sám potvrzuje, bez krtkotrabanta si svůj život už nedokáže ani představit. „Je to taková vzpomínka na dětství. Ještě teď doma občas chodím v modrých kalhotách s kapsami,“ říká s úsměvem majitel vozu.

Noční můra všech zahrádkářů je v plechovém podání ale trnem v oku policistům. „Jezdím s ním často a všude. Nejsem jenom víkendový jezdec, ale vyrazit do města je opravdu peklo. Policistům je můj krťák v modrém nějak blízký a během hodiny mě zastaví i šestkrát,“ zoufá si Kloubec. Dodává ale, že policejní kontroly pro něj prozatím vždy dopadly dobře.

„Většinou nejde o nic jiného, než že se na něj chtějí prostě podívat,“ uzavřel trabantista.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.