Moravu terorizuje ozbrojený úchylák: Znásilnil už 8 dětí a žen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Moravu terorizuje ozbrojený úchylák: Znásilnil už 8 dětí a žen!

Možné podoby devianta
Možné podoby devianta (PČR)

Nožem ozbrojený deviant (asi 50), který přepadá a znásilňuje dívky a ženy v Moravskoslezském a Zlínském kraji, má zřejmě již 8 obětí! Kriminalisté totiž prověřují další tři znásilnění.

„Policii už se po zveřejnění případu přihlásily další tři ženy s tím, že byly znásilněny,“ uvedl kriminalista Pavel Tvrdý, který stojí v čele pátracího týmu.

Ke dvěma nezletilým, tedy ani ne 15letým holčičkám, dvěma děvčatům, která ještě neoslavila osmnáctiny a ženě (31) zřejmě přibudou další tři. „Jednotlivé případy analyzujeme, není možné zveřejnit bližší informace,“ řekla Aha! policejní mluvčí Soňa Štětínská. Červeným, výstražným praporkem, je oficiálně dosud v mapě označeno 5 měst – Kopřivnice, Valašské Meziříčí, Kroměříž, Holešov a Bystřice pod Hostýnem. Kde jinde ještě musejí ženy žít ve strachu z úchyla vyzbrojeného 25 cm dlouhou kudlou?

Zatím poslední případ se stal v sobotu kolem šesté ráno v Kopřivnici. „Neznámý muž tam přistoupil k mladé ženě a tupým předmětem ji udeřil do hlavy. Napadená upadla do bezvědomí. Když se probrala, zjistila, že má poškozené šaty a na některých místech je nahá,“ popsal případ mluvčí novojičínské policie Zbyněk Tomšík.

Popis útočníka podle svědků: Je 178 cm vysoký, má silně prošedivělé rovné, řidší vlasy. Jde o opáleného bělocha, který má na svůj věk udržovanou postavu. Někteří svědci uvedli, že měl brýle. Hovoří česky.

Znáte ho? Volejte na linku 158!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.