Tygří milostný trojúhelník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Tygří milostný trojúhelník

Satu je pořádně temperamentní kočka.
Satu je pořádně temperamentní kočka. (pro Aha! – Igor Zehl, zoo Jihlava)

BRNO – Tygřici sumaterskou Satu (5) v brněnské zoo dobývá jeden tygří milovník za druhým. Ona stále odolává. Od minulého roku se o její lásku ucházel tygr Dustin zapůjčený z jihlavské zoo.

Jeden samec Satu nažhavil, druhý ji má oplodnit

Chovatelé doufali, že tygřici sexuálně naladí a ona přijde do říje. Pak plánovali její umělé oplodnění. Před pár dny odjel zklamaný tygří gigolo zpátky domů. Teď přicestoval z Maďarska nový nápadník Dua (4). Pokud získá srdce Satu, bude se moci stát i otcem jejích potomků.

„Je náš, a tak bude mít na získání sympatií tygřice dost času,“ řekl Aha! mluvčí zoo Pavel Hrazdíra. První setkání čeká šelmy zhruba za dva týdny. Dua si totiž zvyká na nové prostředí v zázemí a je trochu nervózní. Na všechny kolem prská a cení zuby. Náladu mu vylepší jen pořádný kus masa s kostí nebo prasečí nožička. Musí se vydatně posilnit. Satu je totiž, co se nápadníků týká, nejen vybíravá, ale také pěkně divoká kočka. Milostné hrátky s ní už v minulosti nepřežil uměle odchovaný tygr Dick.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.