Poslední Klaus odešel z ODS... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Poslední Klaus odešel z ODS...

Jan Klaus se s ODS rozloučil dopisem  již na konci roku.
Jan Klaus se s ODS rozloučil dopisem již na konci roku. (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Po otci, prezidentovi Václavu Klausovi (67), a bratru Janovi (34), se s ODS rozloučil i poslední z Klausů. Václav Klaus mladší (39) už podle Lidových novin nezaplatí stranické příspěvky a ke konci března ve straně končí.

Oba mladí Klausové si myslí, že vítězství Topolánka ve volbě předsedy na sjezdu ODS potvrdilo »odklon politiky ODS od programových zásad«, v Praze 8 pak prý dochází k »zastrašování členů na hranici zákona«. Pro Prahu 8, jak se zdá, je odchod prezidentových synů úleva. „Ona to taková ztráta není. Ani jeden z nich se do práce ve straně nezapojil,“ říká starosta Prahy 8 a šéf místní organizace ODS Josef Nosek. Jan Klaus, který se s ODS rozloučil dopisem na konci roku, už se stal členem nové strany – Strany svobodných občanů – a je i v širším vedení strany.

...a táta podepisoval knížku

PRAHA - Prezident Václav Klaus včera podepisoval svoji další knížku Rok šestý, která popisuje jeho uplynulý rok na Hradě. O akci byl velký zájem, přišlo asi tři sta lidí, uvnitř knižního domu Luxor nebylo k hnutí. Postarší dámy měly slzy na krajíčku, když mohly alespoň na chvíli vidět pana prezidenta...Přijel i muž ze Slovenska, který chtěl jen vidět Klause. „Mám splněno,“ řekl a odešel.

Kliknutím zvětšete


19.3.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.