Primátoři měst souhlasí s Řápkovou: Zatočíme s cikány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Primátoři měst souhlasí s Řápkovou: Zatočíme s cikány!

Jako první zavedl exekuce Jiří Čunek ve Vsetíně, nyní se návrhu chytila další města.
Jako první zavedl exekuce Jiří Čunek ve Vsetíně, nyní se návrhu chytila další města. (ČTK)

HRADEC KRÁLOVÉ – Ta žena vzbudila rozruch! Prostě práskla do stolu a řekla: „Chci chránit slušné lidi!“ A v Chomutově, v jehož čele stojí, začala radikálně jednat s nepřizpůsobivými občany! O které ženě je řeč? O Ivaně Řápkové (ODS), primátorce Chomutova. Jen tomuto městu dluží 4000 neplatičů, většinou Romů, neuvěřitelných 240 milionů korun!


A Řápková už pár týdnů dlužníkům prostřednictvím exekutora zabavuje peníze, které jim byly vyplaceny na sociálních dávkách, a stěhuje je do stavebních buněk. A primátoři tzv. statutárních měst (mají nad 50 tisíc obyvatel) včera Řápkovou podpořili!

V Hradci Králové totiž včera jednala Komora statutárních měst. „Komora podporuje zákonný postup primátorky Chomutova a dalších měst a obcí při vymáhání pohledávek vůči dlouhodobým neplatičům. Když jim dáte pokutu, pouze se tomu zasmějí, protože to je od nich v podstatě nevymahatelné,“ řekl otevřeně šéf komory a primátor Kladna Dan Jiránek (ODS).

Kliknutím zvětšeteNa podporu opatření chomutovského magistrátu vznikla i internetová petice. Na stránkách www.podporujichomutov.cz ji podepsalo přes 100 tisíc lidí. Její autoři vyzvali i ostatní města, aby se k iniciativě přidala. Na neplatiče se už chystá Litvínov, o exekucích uvažují i v Mostě, Ústí nad Labem či v Kadani.

Tohle si myslí čtenáři na www.ahaonline.cz

Řápková na Hrad!!!

Bylo by prospěšné, kdyby ten póvl odtáhl. Jsou jako štěnice. V prvním hotelu za hranicemi by vše prošustrovali, hotel vykradli... A protože by jim tam dal někdo přes držku a tím je diskriminoval, vrátili by se zpět. A chtěli by byt a peníze a podporu. Práci v žádném případě. A až by vše utratili, vykradli a rozprodali, šlo by to zase dokola.

Žádný nikoho nenutil, aby si nasekal dluhy. Rozumný člověk reaguje rozumně. Kdo utrácí, když na to nemá, píše pozvánku exekutorovi...

Řápkovou znáte jen co se týká exekucí, ale my v Chomutově víme o jejích špinavých praktikách a kšeftech dost na to, abychom věděli, že tohle je jen její hra pro lidi. Silně ztratila kredit ve volbách.

Když Češi vymřou a zůstanou jen Romové, kteří se množí jak kobylky, kdo na ně bude dělat?

Smekám před paní Řápkovou. Dokázala se postavit pánům z Prahy, kteří tenhle problém řeší ze svých luxusních kanceláří a nějaký Chomutov je vůbec nezajímá. Je to schopná a odvážná ženská a myslím si, že by byla dobrá i jako premiérka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.