Dcery si už nevyměňují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Dcery si už nevyměňují!

Jaroslava Trojanová si na svou Verunku musí ještě počkat.
Jaroslava Trojanová si na svou Verunku musí ještě počkat. (pro Aha! – Libor Broža)

TŘEBÍČ – Zákaz návštěv, klid na lůžku – tak už druhý týden vypadá život v rodinách holčiček vyměněných v třebíčské porodnici. Nemoci trápí i děti – malá Nikolka, kterou vychovávají Libor Broža s Jaroslavou Trojanovou, bere antibiotika a sužuje ji nepříjemná vyrážka.

Zákaz návštěv, klid na lůžku – tak už druhý týden vypadá život v rodinách holčiček vyměněných v třebíčské porodnici. Nemoci trápí i děti – malá Nikolka, kterou vychovávají Libor Broža s Jaroslavou Trojanovou, bere antibiotika a sužuje ji nepříjemná vyrážka.

Kvůli špatnému psychickému stavu obou maminek vzal za své už i vánoční termín návratu dětí k biologickým rodičům. Definitivní výměnu Nikolky a Verunky přitom nelze oddalovat věčně – termín porodu druhého dítěte Jaroslavy Čermákové, která se s manželem stará o »cizí« Verunku, se rychle blíží…

Kvůli nemocem sešlo i z pravidelných vzájemných »zvykacích« návštěv. „Doktorka to teď nedoporučuje, Verunku jsem naposledy viděl v pátek, kdy u nás Čermákovi byli na návštěvě,“ podotkl Broža, který by chtěl slavit společně Vánoce. „Přemýšlel jsem, že bychom je mohli strávit společně, ale ještě jsme o tom s Čermákovými nemluvili.“ Zatím je jisté, že své první narozeniny Nikolka s Verunkou oslaví 9. prosince společně a se všemi »svými« rodiči.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.