Krysa ohlodala miminko na kost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krysa ohlodala miminko na kost!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.

MEDFORD – Hrůza! Nezodpovědní rodiče v americkém Oregonu způsobili svému půlročnímu synovi hodiny krutého mučení. Tělíčko bezbranného miminka ohlodávala obrovská krysa! Kousla ho celkem 200krát!

Hrůza! Nezodpovědní rodiče v americkém Oregonu způsobili svému půlročnímu synovi hodiny krutého mučení. Tělíčko bezbranného miminka ohlodávala obrovská krysa! Kousla ho celkem 200krát!

Rodiče batolete – Robert Horsfall (21) a Maegan McCleary (19) – našli velkého hlodavce v zátoce a rozhodli si z něho »vychovat« domácího mazlíčka. Krysu donesli domů, dali ji do klece a umístili přímo v místnosti, kde spalo jejich dítě. Vyhladovělé kryse se ale podařilo vysvobodit. Překousala dráty klece a za svou potravu si vybrala miminko, které zrovna spalo ve své postýlce! Začala plačícího kojence pomalu, ale důkladně cupovat. Ohryzala mu celé tělíčko, včetně obličeje, který je teď úplně k nepoznání. Rodiče, kteří vedle v místnosti popíjeli pivo a dívali se na televizi, přišli do místnosti až po dvou hodinách, kdy užbylo zkrvavené miminko v bezvědomí.

Chlapeček nyní bojuje v nemocnici o život. Je v kómatu, má vysoké horečky a jeho znetvořenému tělíčku hrozí smrtelná infekce. Krkavčí rodiče ihned zatkla policie a obvinila je ze zanedbání péče. Jejich druhé dítě bylo umístěno do pěstounské péče.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.