Hvězda seriálu Vzteklina: Medvěd Hugo má sourozence a rovnou trojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda seriálu Vzteklina: Medvěd Hugo má sourozence a rovnou trojčata!

Hugo nedávno zářil v seriálu Vzteklina, který vysílala Česká televize.
Hugo nedávno zářil v seriálu Vzteklina, který vysílala Česká televize. (Foto Aha! – Jana Ulrichová, ČT)

Filmová hvězda medvěd Hugo chovatele Jaroslava Kani z Veletic na Žatecku má sourozence. Jeho máma Uta přivedla na svět roztomilá trojčata.

Medvíci, kteří dostali jména Ema, Eda a Emil, se mají čile k světu. Narodili se 11. ledna a až do teď byli u mámy. Když je ale začala nosit z brlohu ven, hrozilo, že je její partner, jejich otec Blesk zabije. Proto jí chovatel medvíďata odebral a teď jim dělá mámu i tátu. „Krmíme je po čtyřech hodinách speciálním mlékem pro štěňata, které je nejvíce podobné složením mateřskému mléku medvědů,“ prozradil Kaňa, který cvičí šelmy pro film a reklamu.

O medvídky už projevili zájem na Slovensku, kde je čeká podobná kariéra jako jejich staršího bráchu Huga. Ten loni natáčel reklamu na minerální vodu několik filmů pro českou a americkou produkci, a naposledy zářil coby nakažený agresivní medvěd v seriálu Vzteklina s Kryštofem Hádkem v hlavní roli, který nedávno vysílala Česká televize.

Pro šelmy žije

Šelmy jsou součástí života Jaroslava Kani, chová je od mládí. Se svou partnerkou Radkou Šarkanyovou mají čtyři karpatské medvědy Utu a Bleska, a jejich potomky Huga a Báru. Chovají i lva Leona, který se také objevil v řadě filmů, seriálů a reklam, dva tygry Čikinu a Boba a ještě ocelota Elišku.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.