Mrtvé tělo nechal v příkopu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mrtvé tělo nechal v příkopu!

Řidič ženu srazil na silnici spojující Plzeň s jihem Čech.
Řidič ženu srazil na silnici spojující Plzeň s jihem Čech. (Foto Policie ČR)

Bezvládné tělo ženy zahlédl večer v příkopu svědek a zavolal na linku 158. Ukázalo se, že jde o mrtvou chodkyni (†42), kterou zřejmě někdo srazil autem a ujel.

Policisté dostali hlášení o nálezu těla u silnice I/22 poblíž Střelských Hoštic na Strakonicku ve středu večer. Přivolaný lékař už ženě nemohl pomoci. „Zjistili jsme, že se po 19. hodině pohybovala na silnici směrem do Strakonic. Na sobě měla hnědou bundu s kapucí a kožíškem, černé kalhoty a tmavé boty,“ řekla policistka Jaromíra Nováková. Policie žádá řidiče, kteří chodkyni zahlédli, aby se přihlásili na 158. „Většina aut má nainstalovanou kameru. Nahrávky z tohoto úseku by nám mohly pomoci při vyšetřování,“ vyzvala Nováková.

Na silnici riskovala

Nešťastnice šla po frekventované silnici a neměla na sobě žádné reflexní prvky. „Každý den tudy jezdím do práce a nepamatuji si, že bych zde potkal chodce ve dne, natož za tmy. Silnice je tak vytížená, že jít po ní pěšky je vyloženě šílenství,“ řekl Aha! šofér Tomáš Kovář.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.