Manželovi pejska půjčovat nebudu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželovi pejska půjčovat nebudu...

Paní Zuzana už má zase dobrou náladu.
Paní Zuzana už má zase dobrou náladu. (Aha! – Martin Přibyl, archiv)

PRAHA – Zuzana Paroubková (49) začíná nový život! Zatímco první dny po víkendovém prohlášení o blížícím se rozvodu s šéfem ČSSD Jiřím Paroubkem (54), který nyní žije s milenkou Petrou Kováčovou (34), prožívala velmi těžce, včera už bylo všechno jinak! „Dnes mám dobrou náladu.

Nový život Zuzany Paroubkové: Focení, buřty a hraní karet!

V pondělí jsem se od tří odpoledne až do půlnoci fotila. U jednoho známého českého fotografa. A jsou z toho krásné snímky. Fotil se i můj pejsek Endy,“ pochlubila se v úterý deníku Aha! paní Zuzana.

A jak bude trávit nejbližší dny? „Pojedu na chalupu se známou, už se těším. Budeme chodit na procházky s pejskem, opékat buřty a hrát karty.“ Jestli za ní na chalupu přijede i Jiří Paroubek, který se ve čtvrtek vrací z dovolené, nepředpokládá. „Včera mi psal, že vlastně přijde o pejska. Já mu ho půjčovat nebudu. Ale říkala jsem mu, že ho může chodit navštěvovat nebo že spolu můžeme jít na procházku,“ směje se paní Zuzana. Zatím neví, kdy se s manželem setká. „Počkám, až přijede a ozve se mi. Pak budeme řešit i právní záležitosti,“ říká. Už se ale dohodli, že ji manžel bude i nadále finančně podporovat. Kolik to měsíčně bude, neprozradila. A jak to bude mít s dopravou, když už nebude s manželem? „To není vůbec žádný problém, my jsme vlastní auto stejně neměli. Mám jen na leasing auto z mého občanského sdružení. Takže pro mě se rozvodem nic nemění.“

Změní se jí ale místo, kde bude bydlet. Stěhuje se do bytu po svých rodičích na pražských Petřinách, kde teď bydlí syn Jiří. „Tam se ale nastěhuju až v říjnu. Chci tam totiž udělat ještě nějaké úpravy. Zatím budu tam, kde jsme bydleli s manželem doposud, tedy na Stodůlkách,“ říká. To je ale problém pro Jiřího Paroubka. Ten totiž na Stodůlkách bude bydlet. Dokud tam je ale paní Zuzana, tak to nepřipadá v úvahu. Bude tak asi muset zůstat na své chatě ve Skochovicích, kde poslední měsíce bydlí i s milenkou Petrou Kováčovou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.