Samou radostí se...Upila k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Samou radostí se...Upila k smrti!

Angličanka
Angličanka (Foto Twitter)

Angličanka Valerie Jones (†54) bojovala od loňského března s rakovinou prsu, a tak není divu, že když se dozvěděla o přelomovém pokroku v jejím uzdravování, chtěla to pořádně oslavit. Na dovolené to ale roztočila tak drsně, že se upila k smrti!

Terapeutka Valerie dostala od lékařů pár dnů volna, a ty se rozhodla strávit s manželem Nigelem na řeckém ostrově Santorini. A slavit začala už ráno. Hned dopoledne si dala pár skleniček vína, další následovaly během výletů po okolí, víno nechybělo ani u oběda a poslední skleničky do sebe obrátila večer v restauraci. Tehdy s ní manžel mluvil naposledy. Když šel spát, stihl jí jen do ucha zašeptat: „Dobře se tu bav!“

Pana Jonese vzbudili až uprostřed večera, aby mu sdělili, že jeho manželka krátce před druhou hodinou ráno zkolabovala na dámských toaletách. A i když jí okamžitě zavolali lékařskou pomoc, cestou do nemocnice zemřela na otravu alkoholem!

Manžel

Podle doktorů měla v krvi 3,6 promile alkoholu a takové množství u ženy, jejíž tělo bylo oslabené prodělávanou léčbou, způsobilo náhlou smrt. Manžel se s touhle zprávou dodnes nedokáže smířit a tvrdí, že jeho žena nikdy s pitím neměla problém. Teď však v jejich sídle ležícím v Dorsetu, jehož cena se pohabuje kolem 1,3 milionu liber (v přepočtu téměř 38 mil. Kč), zůstal sám. Společnost mu tam dělá jen 19letá dcera Immie, která je ze smrti matky rovněž v šoku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.