Zeman dal Ivaně šperk: Jaký a za kolik? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zeman dal Ivaně šperk: Jaký a za kolik?

Zeman dal Ivaně šperk!
Zeman dal Ivaně šperk! (﷯Foto﷯ Twitter, KPR)

Sejít se s americkou hlavou státu Donaldem Trumpem (71) se prezidentovi Miloši Zemanovi (72) zatím nepodařilo. A tak si krátí čas s jeho exmanželkou Ivanou (68). Té dokonce daroval šperk, zlatý řetízek s přívěskem ve tvaru čtyřlístku. Kolik za něj dal, ale Hrad tají. Zřejmě nechce opakovat případ brože pro britskou královnu...

rdá ř k u J. KOPŘIVA, V. RENOVICA Dárek dostala Ivana Trump od Zemana při společném obědě v newyorském hotelu Plaza, kterému kdysi šéfovala. Zeman jí předal řetízek s malým zlatým čtyřlístkem s kamenem. „Lovely gift from Czech President Miloš Zeman! Thank you very much! (Krásný dárek od českého prezidenta Miloše Zemana. Moc děkuji! – pozn. red.),“ napsala na sociální síť. Ivana je ale zvyklá přece jen na jiný luxus.

Při své poslední návštěvě Prahy předvedla kabelku za 600 tisíc korun i šaty od světových návrhářů, a díky svému obchodnímu talentu je miliardářkou. Jestli se tedy stane zlatý přívěšek jejím oblíbeným šperkem, je těžké odhadnout. Kde a za kolik jej Hrad pořídil, odmítl mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček komentovat. „K dárku se detaily v zásadě nesdělují,“ uvedl. Zaujal tím stejný postoj, jako v případě brože s českými granáty pro anglickou královnu Alžbětu II. (91).

Čtyřlístek pro Trumpovou.

Nejprve se strhla mediální válka o to, jestli byl šperk koupený na internetu, později vyšlo najevo, že jej Hrad pořídil v pražské podnikové prodejně Granát Turnov za necelých 10 tisíc korun. Zeman promluvil na Valném shromáždění, kde kritizoval OSN, že dostatečně nebojuje proti islámským teroristům.

Přečtěte si
Josef124
18. 7. 2020 • 20:59

Je vcelku jedno, kolik řetízek stál, hlavně, že udělal radost. Já jsem manželce koupil k Vánocům řetízek z chirurgické oceli z http­s://ww­w.ma­rre.cz/ a také ji potěšil V dnešní době je tak velký prodej šperků a pokud člověk nechce koupit něco s diamanty, tak ani ta cena není nijak vysoká.

amgal
20. 9. 2017 • 08:38

Cena dárku se neříká, i malý dárek od srdce může potěšit

eisenbieger
20. 9. 2017 • 05:50

ta krabicka ma vetsi cenu nez ten obsah

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.