Přiznání Trumpové: Proč nechtěla do Česka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Přiznání Trumpové: Proč nechtěla do Česka!

Ivana Trump
Ivana Trump (Foto: Profimedia.cz, Instagram, Reuters)

Když se stal Donald Trump americkým prezidentem, projevila jeho exmanželka Ivana zájem o post velvyslankyně v ČR. Jenže právě tuhle nabídku nakonec odmítla, teď prozradila proč.

To, že jí práce byla skutečně nabídnuta, potvrzuje sama Ivana Trumpová, která je exmanželkou amerického prezidenta a porodila mu tři děti. Jenže Ivana shledala, že by to byl moc veliký zásah do života, na který je zvyklá.

„Jsou to čtyři roky v Praze, takže bye-bye, Miami, bye-bye, jaro a podzime v New Yorku, bye-bye, léto v Saint Tropez,“přiznala, čeho všeho by se musela vzdát. „Byla bych skvělá velvyslankyně, protože umím vyjednávat, jsem byznysmenka a umím přijmout hosty. Ale já mám ráda svobodu a chci dělat nto, co sama chci, a jezdit tam, kam se mi zachce. A tohle je práce od osmi do půlnoci,“ dodala s tím, že se sice jedná o prestižní post, ale právě prestiž je něco, co už Ivana nepotřebuje.

 Ivana a Donald v reklamě na pizzu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.