Tragédie milionáře Veselého: Jeho děti jsou mrtvé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Tragédie milionáře Veselého: Jeho děti jsou mrtvé!

Nikdo z cestujících havárii nepřežil.
Nikdo z cestujících havárii nepřežil. (ČTK)

PRAHA/PHNOMPENH – Ani pohádkové bohatství životní štěstí nenese! Své o tom ví milionář Ivan Veselý (42) z Brna, který odletěl do Kambodže hledat své děti – oběti leteckého neštěstí. Pro Veselého to není první rána osudu. Před časem ztratil manželku a bratra.

Ivan Veselý převzal v roce 2002 po otci Zdeňkovi (72) ředitelskou funkci ve firmě PSG International. Stavební firma vznikla z Pozemních staveb Gottwaldov a v oboru podniká už od roku 1990, má několik domácích i zahraničních poboček, např. v Rusku a Mongolsku. Pod Veselého vedením se její obrat zvýšil na dvě miliardy korun ročně.

Veselý svým dvěma dětem a přítelkyni svého syna zaplatil výlet do jihovýchodní Asie, ze kterého se však už nikdy nevrátí… Ruské letadlo Antonov AN24 s 22 cestujícími spadlo v pondělí v husté džungli provincie Kampot. Včera záchranáři vyslovili krutý ortel: „Nikdo z cestujících nepřežil.“

Deníku Aha! to potvrdila i mluvčí ministerstva zahraničí Zuzana Opletalová. „Těla obětí byla převezena helikoptérami do nemocnice v Phnompenhu. Nyní se bude s příbuznými českých obětí řešit převoz do Česka,“ řekla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.