Chudák Káťa (†17): Matčino přání jí dostalo do hrobu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Chudák Káťa (†17): Matčino přání jí dostalo do hrobu!

Katyu stálo matčino přání život.
Katyu stálo matčino přání život. (Foto: ara)

Katyu Badaevu odložila matka hned v porodnici, nechtěla vychovávat dítě se zdeformovaným obličejem. Nedávno se ty dvě setkaly ještě jednou, matčino přání se ale sto dívce osudným.

Katya vyrostla v sirotčinci v ruském městě Azovsk. Díky jednou z televizních pořadů se opět setkala se svou biologickou matkou, která jí nabídla, že když podstoupí plastickou operaci a bude vypadat normálně, může se začít žít s rodinou. Její matka uvedla, že když chce mít dívka normální rodinu, měla by i normálně vypadat.

Katya na nabídku přistoupila, moc chtěla být členem vlastní rodiny. Při jedné z operací, které jí měly ke krásné tváři pomoci, však zemřela. „Po ukončení operace Katya utrpěla náhlou srdeční arytmiia a její srdce přestalo bít,“ uvedla mluvčí nemocnice pro britský DailyMail s tím, že lékaři se pokoušeli dívku oživit dvě a půl hodiny.

 

„Nemohu vrátit mé dítě zpátky. Podstoupila tolik testů před operacemi, Bůh jí zřejmě nedopřál víc času,“ uvedla stroze její matka s tím, že po porodu Katye lékaři dávali pouhý měsíc života.

 



Přečtěte si
baronessa
29. 6. 2017 • 14:20

Chudák děvčátko. Taková "matka" si nezaslouží vůbec žádné dítě, když svou lásku podmiňuje jeho vzhledem. Svou dcerku zabila.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.