HIV pozitivní »Sexrakeťák« (49) spal s desítkami mužů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

HIV pozitivní »Sexrakeťák« (49) spal s desítkami mužů!

Zdeněk P. obžalobu odmítl, svědci prý nemluví pravdu.
Zdeněk P. obžalobu odmítl, svědci prý nemluví pravdu. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Vědomě šířil virus HIV mezi svými partnery! To tvrdí obžaloba o Zdeňkovi P. (49) z Mostu. Během dvou let vystřídal desítky milenců. Tři z nich, včetně autistického chlapce (14), údajně nakazil. 

Zdeněk P. na seznamkách vystupoval pod přezdívkou »Sexrakeťák«. U soudu včera tvrdil, že je nevinný. Svým partnerům prý o nemoci řekl a vždy používal kondom. Na řadu z milenců si nevzpomněl, o některých tvrdil, že je vůbec nezná.


Zaplatil 50 Kč
Jedním z mužových sexuálních partnerů měl být i chlapec z Mostu (14). Seznámili se na tamním koupališti. Chlapec vypověděl, že mu Zdeněk P. nabídl sex, on ze zvědavosti souhlasil. Dostal za to 50 korun, při další schůzce ještě méně. Měli spolu prý nechráněný orální i anální styk. Podle obžaloby chlapci muž také na schůzkách pouštěl porno, ve kterém vystupoval. Sám si také jejich sexuální hrátky natáčel.

Nakazil ho
Když se vše provalilo, nechala matka chlapci udělat test, který potvrdil, že je nakažený virem HIV. On a jeho rodina teď požadují odškodnění přesahující milion korun. Soud bude pokračovat ve středu a ve čtvrtek, kdy by mohl padnout rozsudek.

Zatkli ho v Thajsku
Zdeněk P. v době, kdy se o něj začala zajímat policie, odletěl do Thajska. Popřel, že by tam utekl. Prý odešel za prací, dělal tam instruktora potápění. V lednu 2017 byl na thajském ostrově Phúket zatčen a předán do Česka. Od té doby je ve vazbě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.