Vlastu (†66) rozdrtilo popelářské auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vlastu (†66) rozdrtilo popelářské auto!

Místo tragédie.
Místo tragédie. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Šla jen vynést odpadky, domů se už nikdy nevrátí... Popelářský vůz rozdrtil v Plzni Vlastu (†66). Tragédie je o to horší, že pečovala o svou nemohoucí sestru.

Té lékaři před třemi týdny amputovali levou nohu. Starat se o Květu (70) přijela Vlasta do Plzně z patnáct kilometrů vzdálených Chlumčan.

Včera ráno vyšla ze dveří, přešla silnici, vyhodila odpadky, a když se přes ulici vracela zpět, přejelo ji popelářské auto. Řidič (34) to údajně zjistil teprve tehdy, když mu dal pomocník vzadu na stupačce signál, že má pod sebou člověka.

Když se Vlasta domů dlouho nevracela, šel ji švagr hledat. „Chtěla vynést odpadky a jít nakoupit. Věděl jsem, že před domem někoho přejeli, ale nenapadlo mě, že je to Vlasta. Došel jsem do obchodu a tam mi řekli, že k nim vůbec nedorazila. Teprve při návratu domů jsem se tu hrůzu dozvěděl,“ řekl švagr Bohumil (78).

Místo tragédie.

Stejná smrt i jinde
Vlasta nebyla včera jediná, která našla smrt pod koly kuka vozu. Ženu (†74) srazil i v Jablonném v Podještědí na Českolipsku. Popelářský vůz začal couvat a přejel chodkyni, která na místě zemřela.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.