Školka byla u fotografky a... Holčička (†4) se utopila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Školka byla u fotografky a... Holčička (†4) se utopila!

Policisté na místě tragédie.
Policisté na místě tragédie. (Foto Aha! – David Malík)

Měl to být netradiční den. Děti jedné z montessori školky v Praze-Pitkovicích šly včera k fotografce. Stačila však chvilka nepozornosti, aby vše skončilo tragédií. Holčička (†4) se už domů nevrátí...

Zatímco fotografka v domě cvakala spouští ostatní děti, děvčátko spadlo do zahradního bazénu. Když jí po chvíli objevili, bylo již pozdě a nepodařilo se jí oživit ani záchranářům, kteří byli na místě do sedmi minut.

„Děvčátko bylo v bezvědomí. Dispečerka instruovala svědky na místě k poskytování první pomoci. Probíhala telefonicky asistovaná resuscitace, kterou si na místě záchranáři okamžitě převzali a pokračovali v ní následujících 45 minut,“ řekla mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Policejní mluvčí Tomáš Hulán tragickou událost v Pitkovicích potvrdil. Odmítl však sdělit jakékoli podrobnosti.

Přečtěte si
rezacek
13. 6. 2018 • 23:12

Proč je fotografka idiotka? Jejím úkolem bylo fotit a to snad dělala správně. Nebo ne?

-bello-
24. 5. 2017 • 11:31

Vzpomínám na případ, kdy se kluk topil, zoufale bouchal o dekl nad sebou -nějaký plechový ponton a učitelka dřepěla nad ním a nic!Pak dostala podmínku.To dítě se nejen utopilo, ale tu hrůzu, co poslední chvíle zažívalo si nikdo, nikdo neumí představit.A dětí, které pod dohledem blbek učitelek zahyne je dost. Prostě- mám na starost děti, tak se od nich nehnu ! Mně úplně stačí , když vidím štrůdl dětí po Praze, kdy učitelky jdou spolu a kafraj o životě a ani na to, co dělají děti vepředu nevidí.Nebo na refýži, to je taky zážitek vidět, jak se postrkují a učitelky čumí do výkladních skříní .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.