Studenti trest za šikanu učitelky (†55) neprozradili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Studenti trest za šikanu učitelky (†55) neprozradili!

Jeden ze studentů se u soudu maskoval.
Jeden ze studentů se u soudu maskoval. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, ara)

Trojice grázlů, kteří na pražské průmyslovce dlouhodobě šikanovali učitelku Ludmilu V. (†55), stanula před soudem. Jak budou potrestáni, je ale tajné. Soudkyně zakázala cokoli prozradit.

Tři studenti (16) na pražské průmyslovce Na Třebešíně několik měsíců šikanovali učitelku jazyků Ludmilu V. (†55). Ta 14. ledna ve škole zkolabovala a skončila v nemocnici, kde po několika dnech zemřela na krvácení do mozku. Lékaři tvrdí, že souvislost se šikanou být mohla.

Za mozkovou mrtvicí stojí vysoký krevní tlak, který způsobuje dlouhodobý stres. Podle policie ale její smrt se šikanou nesouvisí.

Trojice tyranů přesto stanula před soudem, kde jim hrozí za výtržnictví a omezování osobní svobody až rok ve vězení. Veřejnost na jednání s mladistvými neměla přístup, jak soudkyně včera o jejich osudu rozhodla, je tajné. „Vše bude záležet na rozhodnutí soudkyně, zda vůbec něco zveřejní a popřípadě co,“ řekl mluvčí soudu Michal Dvořák.

Opuštěná dcera
Učitelka měla dceru Kateřinu (17), žily jen společně s babičkou. Letos prožije první Vánoce bez mámy. „Moc mi chybí. Mohla jsem se s ní o čemkoliv poradit, ve všem mě podporovala. Teď si připadám opuštěná a bezradná,“ uvedla Kateřina pro MF Dnes.

Přečtěte si
-bello-
8. 12. 2016 • 22:42

Zavřít jako precedens. Takhle byli na doživotí ? zavřeni i ti, co hodili tu láhev do baráku, kde bydleli cikáni a tu malou Natálii tam její vlastní rodiče zapomněli. Ten soudce byl magor, ti kluci vyfasovali toho nejhoršího a měli sloužit taky jako precedes.(Soudce skončil tak, že ho jeho smečlka cca 15 psů na zahradě napůl sežrala, kde patrně zkolaboval ). Tak parchant, co dožene učitelku k vysílení by měl sedět taky!

hejhej
8. 12. 2016 • 12:59

Nic nezveřejňují, protože jeden z těch grázlů má dědu politika.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.