Siláci se bili u diskotéky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Siláci se bili u diskotéky

 (pro Aha! – Petr Veselý)

PRAHA – Krvavá mela se strhla v pátek před půlnocí před vyhlášenou diskotékou Face to Face na pražské Štvanici. Šarvátku s ochrankou vyprovokovali muži, kteří přijeli za zábavou v luxusních vozech, ale platit vstupné se jim nechtělo. Mezi přítomnými se rozkřiklo, že prý patří ke klanu slavných kolotočářů Kočků.

„Bylo jich víc než deset. Přijeli v několika autech, například v mercedesu a BMW. Když po nich ale chtěli u vchodu vstupné, odmítli a cpali se dovnitř. Pracovník ochranky se jim snažil vysvětlit, že musí zaplatit jako všichni. Místo peněženky jeden z nich vytáhl pistoli a praštil ho do hlavy, až mu začala téct krev. Druhý vytáhl teleskopický obušek a už byla mela,“ popsal incident host diskotéky.

I další nechali tančení a vyběhli sledovat zápas. „Jsou to borci, kteří pracují pro Kočku, ať si nemyslí, že proto budou mít vstup zadarmo,“ ozývaly se rozhořčené hlasy z davu.

Ve 23.46 přivolal někdo na pomoc policii. Hlídky dorazily právě v okamžiku, kdy se vetřelci v luxusních fárech snažili zmizet, potrestat ale policisté zatím nikoho nemohli. Obě strany totiž tvrdily, že se nic nestalo. „Volající hlásil rvačku asi deseti lidí. Na místě ale nikdo nechtěl nic oznámit,“ objasnila policejní mluvčí Eva Miklíková.

Policisté zkontrolovali pět lidí, kteří chtěli ujet v mercedesu. „V autě našli pistoli a zjistili, že je kradená. Tři osoby předvedli, aby podaly vysvětlení. Zbraň poslali na expertizu. Zda bude někdo obviněn z trestného činu, bude zřejmé až budeme mít její výsledky,“ dodala mluvčí.

20.5.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.