Malíř bizarností Petr V. Godothor: Nadávají mi do šílenců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Malíř bizarností Petr V. Godothor: Nadávají mi do šílenců!

Malíř od října vystavuje v americkém Los Angeles.
Malíř od října vystavuje v americkém Los Angeles. (Petr V. Godothor)

Tenhle devětačtyřicetiletý malíř z Prahy rozhodně nepatří mezi tradiční Mistry palety. Náměty a provedení jeho obrazů totiž většinu lidí hodně poděsí!

"V mých obrazech se transformuje nejen mé vnitřní rozpoložení,ale i jakýsi popis života a světa kolem nás. Tou rozmanitostí a pro někoho hrůznou podívanou,kde je v obrazech zakódováno spousta neexistujících světů či bytostí,někdy ovšem naprosto konkrétních často i Biblických výjevů,dávám najevo mé vnímání přítomného času který žiji," komentuje svou tvorbu sám malíř. 

Hodně galerií má dokonce i problém jeho kontroverzní díla vystavovat! A najdou se i tací, co mu skrze mailovou poštu spílají do šílenců. "Ovšem za tuto nálepku děkuji...A co mne pohání??? Především nové a nové inspirace.Stačí se kolem sebe rozhlédnout, pozorně naslouchat, podnětů je spousta. Vidět každodenní boj o přežití, vidět ve tvářích lidí ty dobře maskované leč průhledné frustrace,vášně krutost a strach," dodal umělec. 



Přečtěte si
-bello-
4. 10. 2016 • 21:28

Petře V. Godothore, nebudeme si nic nalhávat, tohle je tvorba bipolárního jedince . Pro amíky to dáte na první dobrou, bez obav!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.