Unikátní záběry z bezpečnostní kamery: Babča zahnala zloděje řevem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Unikátní záběry z bezpečnostní kamery: Babča zahnala zloděje řevem!

Statečná Muelda Messinová
Statečná Muelda Messinová (Reprofoto YouTube)

Schválně, co byste dělali, kdybyste zjistili, že máte v domě zloděje? Zavolali policii? Vlezli strachy pod postel? Tahle babča z amerického státu Washington vyřešila nepříjemnou situaci svérázně a neohroženě – lupiče z domu vyřvala!

Incident, který se odehrál ve městě Tacoma ve Washingtonu, zachytila bezpečnostní kamera, umístěná v domě jisté Gueldy Messinové (77). Ta si zrovna v ložnici v prvním patře dávala šlofíka, zatímco v přízemí se proháněli hned tři zloději a brali, co jim přišlo pod ruku. Jenže při tom dělali takový rambajs, že důchodkyni probudili. „Myslela jsem, že je to manžel, který se chvíli předtím šel projít. Ale když jsem sešla dolů, viděla jsem mladíka, jak se mi hrabe v šuplíku,“ popisuje Guelda, která se lapky nezalekla.


Naopak, přišla téměř až k němu a z plných plic zařvala: „Koukej odsud vypadnout!“ Zloděj se vylekal a dal se na útěk, stejně jako jeho kolegové – jeden z nich dokonce musel babču u dveří oběhnout, aby se dostal ven. „Až když jsem viděla záběry, došlo mi, jak to bylo nebezpečné. Netušila jsem, že tam byli tři. Ale asi bych reagovala stejně. Jsem máma, takže jsem zvyklá chovat se jako šéf,“ směje se s tím, že zloději před domem zahodili většinu lupu. „Přišla jsem jen o jedny náušnice a dvacet dolarů.“

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.