Prezident Miloš Zeman: Na uprchlíky máme, na naše děti ne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prezident Miloš Zeman: Na uprchlíky máme, na naše děti ne?

Vyjádření Miloše Zemana rozpálilo premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD).
Vyjádření Miloše Zemana rozpálilo premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD). (Foto KPR, ara)

Situace okolo financování pobytu zdravotní péče uprchlíků v Česku namíchla i prezidenta Miloše Zemana. 

Vadí mu, že na běžence peníze jsou, ale na krachující Klokánky Fondu ohrožených dětí nikoliv. „Pan prezident vyjadřuje lítost, že se doposud nepodařilo nalézt třicet milionů korun pro Klokánky, které pečují o české děti, třebaže částka na pomoc imigrantům bude zřejmě řádově vyšší,“ uvedl mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. Vyjádření rozpálilo premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD), který v EU slíbil, že přijmeme 1500 běženců už do Vánoc. „Myslím, státník Zemanova formátu nemá důvod podbízet se těm nejhorším pudům a nahrávat šíření nevraživosti vůči uprchlíkům,“ sdělil Sobotka.



Přečtěte si
elvier
7. 8. 2015 • 19:17

Zeman ma pravdu a jediny se zastava lidi.Jediny posloucha nazory ostatnich.Pane prezidente mate mou podporu.Vlada CR ma mou jasnou neduveru.Kasle na nazory lidi.A to mi vadi.Penize na povalece,slepice co si upletou dite jako zdroj davek.uprchliky a c..kany.to jo.Ale zaplati to kdo,ten slusnej co pracuje.A penize na deti,skoly,ucitele,zdravotniky,seniory a pracujici.co prisli o praci - to penize nejsou.Nechce se mi tu zit.Duchodu se stejne nedoziju.Budoucnost Cechu vidim cerne

elvier
7. 8. 2015 • 19:10

Pane prezidente,naprosty souhlas.Vlada by mela poslouchat sve lidi.Co se tyce uprchliku,melo by byt referendum.Danovy poplatnici teto zeme prece musi mit moznost rozhodnout o budoucnosti zeme.

asiblazen
1. 8. 2015 • 00:06

něco na tom je, dělaj si svojí polívku a pak po nás chtěj hlavní chod, aniž by jsme o to měli zájem...

asiblazen
1. 8. 2015 • 00:02

přála bych zažít tedy sobotkovi ty nejlepčí pudy uprchlíků, žije celej život mimo realitu, ví ouno, politik bez životních zkušeností je jak umělej penis

anezat
29. 7. 2015 • 15:21

Souhlasím se Zemanem. Nejlepší by bylo uspořádat referendum, ale v demokracii bohužel nežijeme, takže to se neuskuteční.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.