Moderní test na homosexualitu! Co během »anální metody« rvou obviněným do zadnice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Moderní test na homosexualitu! Co během »anální metody« rvou obviněným do zadnice?

Šílený test není nic jiného, než týrání.
Šílený test není nic jiného, než týrání. (Profimedia.cz)

Bohužel i v roce 2014 jsou stále země, kde je homosexualita zakázala a tvrdě trestána. V Libanonu či Egyptě je dokonce místními pseudolékaři používána krutá anální metoda na zjištění orientace.

Organizace na ochranu lidských práv přirovnávají tuto anální metodu k mučení a tzv. obvinění jsou úděsným způsobem ponižování. Naposledy se obětí této zrůdnosti stali muži z Egypta, a to možná pouze kvůli nevinnému vtípku!

Egypťané si totiž natočili na youtube video s názvem První gay svatba v Egypě. Muži si zde vymění prstýnky a nakonec se políbí. Video se ale bohužel rychle rozšířilo a neuniklo ani místním autoritám, které začaly jednat v duchu středověku.

Obviněné dali do rukou »odborníků«, kteří měli otestovat, zda se opravdu jedná o homosexuálně zaměření muže. Podobné testy podle Independentu spočívají v tom, že jim do zadnice násilím strčili kovový objekt ve tvaru vajíčka a zřejmě poté se měla dostavit okamžitá erekce… Podobná metoda je bohužel stále užívaná a především muslimské země od ní asi jen tak neodstoupí…

Přečtěte si
boball
23. 9. 2014 • 10:47

Doma v koupelně

marie60
23. 9. 2014 • 09:57

Zajděte si k muslimům. Praha, Brno,Teplice..já ani nevím, kde jsou ještě u nás rozlezlí.

akaska
22. 9. 2014 • 13:49

Ja jednou cetla knihu o lekarskych pokusech v koncentracich. Tam k tomu potrebovali dratenou smicku, aby pak mohli kontrolovat zda spermie jsou po tech jejich pokusech zive. Chteli mit lidi jen na praci ale na mnozeni ne !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.