Takhle jste prožili netradiční sex - Žhavá Monika: Svedl mě šéf! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Takhle jste prožili netradiční sex - Žhavá Monika: Svedl mě šéf!

Moniku stál žhavý sex dobře placené místo.
Moniku stál žhavý sex dobře placené místo. (archiv Moniky N.)

Pikantní sex. Milování na netradičních místech. Zakázaná láska! Až do svátku sv. Valentýna se budete na stránkách Aha! setkávat se žhavými příběhy odvážných čtenářů a čtenářek, které v sexu zažily něco neobvyklého.

To je i případ Moniky N. (32). Přišla o skvělou práci, a jak říká, může si za to sama. Po »konkurzu« se probudila vedle muže, který měl být jejím novým šéfem. Tady je její zážitek v celém znění...

V naší firmě se změnilo vedení a rozpoutalo takovou buzeraci, že jsem se rozhodla poohlédnout jinde. Kamarád mi dohodil dobře placené místo v jedné agentuře. Natáhla jsem sexy kostýmek a pelášila na konkurz. Adeptů bylo hodně, ale vše bylo domluvené předem. Po pár formalitách mě budoucí šéf pozval na oběd...

Žhavý tanec bez prádla

Jenže po jídle přišly na řadu přípitky. Stačilo pár panáků a budoucímu šéfovi jsem říkala důvěrně »Máťo«. Popíjeli jsme v salonku, šéf si občas klimbnul a já se rozhodla oživit atmosféru. Na záchodě jsem si sundala prádlo. Pak vytáhla opilého společníka k tanci.

Za chvíli jsme se už svíjeli v rytmu, a když si zpocený šéf sundal sako, následovala jsem jeho příkladu a osvobodila své trojky z tvídového sevření. Martinova vášnivá reakce se dala předpokládat a to už nám barman volal taxík.

Rychlovka na chodbě

U Martina vše vygradovalo. K prvnímu sexu došlo už u popelnic v chodbě domu, potom ve výtahu, odkud nás vyhnala ženská se psem, k dalšímu pak hned za dveřmi předsíně.

Když jsem se pak ráno probudila vedle chrápajícího šéfa, uvědomila jsem si ten průšvih. Vyplížila jsem se z domu a řediteli se už nikdy neozvala. A telefon nezvedám ani našemu společnému kamarádovi…

Zažili jste bláznivý sex a nebojíte se se svým zážitkem svěřit? Pak posílejte své příběhy na adresu redakce@ahaonline.cz a my každý zveřejněný příběh odměníme honorářem 1000 Kč.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.