Čerpejte energii z kamenů! Akvamarín: Kámen jasnovidců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čerpejte energii z kamenů! Akvamarín: Kámen jasnovidců

Akvamarín
Akvamarín (Profimedia.cz)

Dnes přinášíme v deníku Aha! pátý ze série léčivých kamenů, tentokrát akvamarín.

Na rozdíl od obrázků mandal, které jsme přinášeli během minulého týdne, nepůsobí obrázky kamenů léčivou silou stále, ale jen v době určené kartářkou a léčitelkou Janou Skálovou. Právě ta na ně bude v uvedený čas posílat energii, vhodnou k meditaci. Pečlivě si proto přečtěte dobu, rozvrženou na dopolední i odpolední hodiny. Čtenáři, kteří mají doma kámen ve skutečné, přírodní podobě, mohou meditovat kdykoliv.

Ochraňuje před nepřáteli

Tento kámen nám může přiblížit naše vyšší já, ochránit nás před nepřáteli, nasměrovat k přemýšlivosti a napomoci ke zlepšení výřečnosti. Podporuje odvahu a příznivě působí na vnitřní orgány – játra, ledviny, žaludek, slinivku a štítnou žlázu. Jeho modrá, žlutozelená, až průsvitná barva s různými odstíny připomíná moře, v němž se odráží obloha.

Působení akvamarínu proměňuje duši ve spirituální zrcadlo, vnáší do našeho života světlo a daruje nám jasnozřivost. Velice ráda ho nosím při sobě, kladu si ho na srdce a na čelní čakru. Velmi mi pomáhá, mám to opravdu vyzkoušené. Pomohl mi s problémy štítné žlázy, které u mě nastaly loni v květnu. Nazývám ho i kamenem jasnovidců.

Léčí dýchací cesty

Akvamarín se hodí i při léčení dýchacích cest a dost léčitelů, které znám, ho používá i k léčení strnulé šíje. U mnohých národů byl ceněn a uznáván jako dobrý prostředek na léčení a vylepšení zraku. Také tiší bolesti zubů a dásní. Je dobré nosit ho při sobě, třeba na řetízku, stabilizuje nám celé tělo. Velice dobře působí na čakru solar plexus, čakru srdeční, dále na čakru hrdla, čakru »třetího oka« a čakru spojení s naším vyšším já.

Jak s akvamarínem pracovat

Při meditacích v určený čas položíme obrázek kamene do dlaně a v klidu se soustředíme na své problémy. Také ho můžeme přikládat na potřebné části těla. Pokud máte doma kámen v přírodní podobě, jednou denně ho opláchněte pod tekoucí vodou. Nedáváme ho z ruky nikomu jinému, což platí stejně u všech kamenů. Po opláchnutí ho nechte asi hodinu volně na provzdušněném místě a potom ho zabalte do bílého ubrousku.

Poselství akvamarínu

  • Budu pomáhat sobě i okolí.
  • Naučím se milovat sebe a i ty, kteří si to občas nezaslouží.
  • Uvidím nepoznané a uvěřím neuvěřitelné.

Tento kámen je obzvlášť vhodný pro Vodnáře, Ryby, Blížence a Váhy.

Jana Skálová. Známá kartářka a léčitelka, jejíma rukama prošla řada osobností. Mezi její obory patří ještě numerologie, reiki a Dornova metoda. Má pravidelný pořad v TV Prima a v rozhlase.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.