Věty, které vám zničí sex: Pozor na ně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Věty, které vám zničí sex: Pozor na ně!

V posteli můžete provádět cokoli, pokud s tím souhlasí oba. Vždy ale pozor na to, co říkáte.
V posteli můžete provádět cokoli, pokud s tím souhlasí oba. Vždy ale pozor na to, co říkáte. (Profimedia.cz)

To, že umíme mluvit, nás povyšuje nad všechny ostatní živočišné druhy. Co by však protějšky partneři neměli říkat svým protějškům?

Jenže občas si říkáme, že by bylo jednodušší mlčet. Zpravidla je to ve chvíli, kdy řekneme něco, čeho vzápětí litujeme. To se pochopitelně často týká i komunikace v partnerském vztahu a při sexu.

Tam bychom si měli opravdu hodně dávat pozor na to, co nám vyletí z úst. Všechno totiž můžeme kvůli pár slovům zcela zkazit. Aby se vám to nestalo, máme pro vás malý přehled toho, o čem určitě v těchto intimních chvílích nemluvit

Co by nikdy neměl říkat muž

Před sexem a při něm

1) „Nevezmeme ještě jednu do party?“

Když toužíte po sexu se dvěma ženami a chcete to navrhnout své partnerce, směle do toho. Ale vytáhnout to při předehře nebo během sexu? To asi moc vzrušivě na partnerku nezapůsobí.

2) „To jsem ale chlapák, viď?

“Samochvála smrdí, to ví každý. V této situaci dokonce zapáchá dvojnásob. Pokud si potřebujete zvednout sebevědomí, udělejte to činy a ne podobně hloupými řečmi.

3) „Takhle ve tmě jsi fakt sexy.“

Může se stát, že vám tahle blbost vyklouzne omylem, ale to nic nemění na tom, že je to spolehlivý zabiják sexuálního napětí. Vždyť to zní jako: „Sice jsi ošklivá, ale když se zhasne, tak to jde.“

4) „Co bude k večeři?“

Myslíte, že přeháníme? Že by něco takového během předehry nikdo nikdy neřekl? Nenechte se zmást! Někteří troubové klidně řeknou i takovou nehoráznost. Většinou asi ti, kteří vlastně na sex ani nemají chuť.

5) „Taky by ses mohla trochu snažit.“

Pokud máte problém s tím, že partnerka není dost aktivní, je na vás, abyste ji rozpálili. Doporučujeme ale použít trochu jinou metodu než tuhle větu. To by se mohla spíš rozpálit vzteky.

Po sexu

1) „Tak dobrou!“

Tohle je asi to nejobvyklejší, co muži po sexu říkají. Bohužel je to tak, někteří chlapi jsou prostě hulváti. Těch pár láskyplných slovíček před spaním, po kterých ženy tolik touží, by vás snad nezabilo!

2) „Už jsem zažil lepší.“

I kdyby to tak bylo, i kdyby to byl nejhorší sex vašeho života, pokud svou partnerku milujete, nemůžete to na ni takhle vyhrknout. Řešit sexuální problémy musíte v klidu a ne pět vteřin po sexu.

3) „Tomu chlapi v práci neuvěřej.“

Většina mužů se svými sexuálními úspěchy chlubí kamarádům. Na tom není nic špatného, pokud to nevyprávíte své ženě. Věřte  nebo ne, ale žena se pak necítí úplně dobře, když si představí vaše uslintané kamarády, jak se tomu smějí.

4) „Jak ty se vlastně jmenuješ?“

Těžko něco takového zazní jindy než po sexu na jednu noc. Ale i tak byste si měli dávat pozor, pokud nechcete skončit v trenýrkách na chodbě domu, ve kterém vaše láska na jednu noc bydlí.

5) „Jaký jsem byl?“

To je ale pitomá otázka. Stejně na ni většina mužů nechce slyšet odpověď, pokud nezní „Samozřejmě nejlepší na světě.“ Taky by se mohlo stát, že se dozvíte, že to nebylo »nic moc«.

Co by nikdy neměla říkat žena

Před sexem a při něm

1) „Ano, takhle to dělal můj ex!“

Tahle věta funguje na každého muže bez výjimky jako velmi spolehlivá antikoncepce. Pokud žena jakékoliv snahy svého milence přirovná ke svému bývalému, riskuje nejen okamžité přerušení všech sexuálních aktivit, ale i pořádnou hádku.

2) „To nevadí, že je malej.“

Zní to neuvěřitelně, ale i tohle občas muži od svých partnerek zaslechnou. Za následek to má samozřejmě okamžité narušení veškeré erotické nálady v místnosti. Dámy! Nebylo by lepší trochu zalhat a říct třeba: „To je ale macek?“

3) „Nemám tlustý zadek?“

Řešit v posteli nějaké tělesné nedostatky nebo spíše mindráky z nich, je vysloveně hloupé. Asi to nebude tak hrozné, když už jste v posteli a schyluje se k sexu, co myslíte?

4) „Není tady zima?“

Vám přeci nemůže být zima, ani kdyby bylo v pokoji pod nulou! Sexuální chtíč vás rozpálí a zahřeje. Tahle věta tedy spolehlivě zahubí partnerovu touhu, protože začne přemýšlet, jestli něco nedělá špatně.

5) „Miluješ mě ještě?“

Samozřejmě že ano! Jinak by s vámi přeci nebyl v posteli a nesnažil se o sex! Začít řešit při sexu své pochybnosti o vztahu je vždycky cesta do pekel. Sex nebude nebo si ho neužijete, a ještě se pohádáte. No stojí to za to?

Po sexu

1) „Můj bejvalej to uměl líp.“

Je to tak, opravdu jsou některé ženy schopné tohle říct. Stejně jako v prvním případě, i v tomto je to samozřejmě úplný nesmysl. Porovnávat sexuální výkonnost současného partnera se svým bývalým partnerem prostě nikdy a za žádných okolností nesmíte!

2) „Maminka říkala, že...“

Vašeho partnera těsně po sexuálním zážitku rozhodně nezajímá, co říkala vaše matka. Takže maminku vytáhněte jenom tehdy, pokud jste si naprosto jistá, že chcete svého milence rozzuřit, nebo totálně znechutit.

3) „V televizi běží...“

Komu v tuhle chvíli proboha záleží na tom, co dávají v televizi?! To je stejné, jako byste řekla, jak je fajn, že už tu hrůzu máte za sebou a teď si konečně můžete pustit svůj seriál.

4) „Docela to šlo.“

Že to docela ušlo? Pokud vám právě proběhnuvší sex nijak zvlášť nesedl a neumíte lhát, tak radši mlčte. O problémech v sexu je samozřejmě třeba mluvit, ale ne pár vteřin po vyvrcholení. To celou chvíli totálně degraduje.

5) „Ještě máme malé rezervy, viď?“

Věta, která má být »ohleduplně« vyřčena tak, že jde o nás o oba, znamená to samé jako: „No, moc jsem si to neužila, měl by ses zlepšit, hochu.« A vsaďte se, že muž tomu právě tak bude rozumět. Když tohle žena vysloví, má zaděláno na velký průšvih.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.