Paměti prostitutky KAMILY: Češi mi rádi lízali podpatky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Paměti prostitutky KAMILY: Češi mi rádi lízali podpatky!

"Za devět let jsem měla skoro čtyři tisíce chlapů... Začínala jsem v Německu. Přítel mě tam odvezl a domluvil mi bezvadnou práci. Tancovala jsem v klubech u tyče. Potom jsme se rozešli a já se vrátila do Prahy. Tady se ale tancováním tolik nevydělávalo. Takže jsem začala dělat prostitutku," vypráví Kamila (29).


"Měla jsem docela štěstí, že jsem si brzy získala stálou klientelu. Žádná ulice, žádné drogy. Zakotvila jsem v docela seriozním klubu."

"Většinou ke mě chodí Češi. S cizinci totiž bývá problém. Češi jsou fakt »bejci«... Doma se asi bojí říct, co v sexu potřebují. Proto chodili radši ke mně, kde neřešili starosti s vysvětlováním, proč chtějí zrovna anální sex nebo sado maso. Divila jsem se, jak často si přejou, abych je ponižovala. Olizovali mi podpatky, plivala jsem na ně, nebo je fackovala."

"Moje speciality? Třeba se dvěma muži najednou. Já jsem uprostřed... Anebo trojku s kolegyní! Chlapy to rajcuje a mě taky. Pokud si ale klient sám přivedl ženu, mohla se mě jen dotýkat a hladit mě, nic víc. Protože mezi ženami není žádný způsob ochrany proti pohlavním nemocem."

Kamila se občas musí potýkat s nepříjemnými nebo agresivními zákazníky. "Jasně, polovina z nich má upito, když přijdou, a kdyby si dovolovali něco, co se mi nelíbí, zavolám kluka z ochranky," vysvětluje.

Kolik zákazníků, tolik orgasmů?

"Nic takového," tvrdí Kamila. V práci jsem jela jako robot. Žádnej orgasmus. Jde jen o peníze! Vyvrcholení jsem vždycky jen hrála! Jsem profesionálka a vím, že chlapi potřebují slyšet, že se mi to líbí... Nikdo nikdy nic nepoznal! Přes kondom to je stejně jiný. A také žádné líbání!"

"Sex mě prostě baví. I ten za peníze. Jinak bych to přece nemohla dělat! Jen kvůli penězům by to asi dost těžko šlo."

Antikoncepci jsem v soukromém životě nikdy nebrala a s klienty jsem používala dva až tři kondomy a ty jsem ještě přidržovala rukou. Chtěla jsem mít jistotu, že se nic nestane."


7.5.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.