K tomuhle by ji chtěl donutit! To se mu asi nepovede... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

K tomuhle by ji chtěl donutit! To se mu asi nepovede...

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

mám na vás otázku, a to takovou jak donutit přítelkyni k análnímu sexu. Párkrát jsme se o to pokoušeli ale vždy jí to hrozně bolelo a odmítla. I pomocí lubrikačního gelu. Dále jse se chtěl zeptat jestli je nějaká možnost jak ženu naučit polikat spermie. Předem děkuji za odpověď. (Radek, 22)

Dobrý den,

moc se mi nezdá Váš výraz "donutit" - k análnímu sexu a ni k jakýmkoliv jiným praktikám bychom neměli nikoho nutit, pokud o to nestojí. To, jak lidé vnímají anální sex je velmi individuální, pro některé ženy (i muže) může být velmi boletivý a proto je dobré se mu v těchto případech vyhnout. Pokud má partnerka zájem, je dobré použít lubrikační gel, nevnikat násilně, ale spíše anální otvor "připravit" jemnou masáží prsty. Polykat sperma také nemůžete partnerku naučit pokud s tím sama nesouhlasí - řekněte jí o tom, že by se Vám to líbilo a požádejte ji, aby sperma zkusila spolknout. Pokud z jakéhokoliov důvodu nebude chtít, nenuťte ji, nebo jí znechutíte orální sex jako takový.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.