Jsem bílá a mám černou pindulínu! Vypadám, jak kdybych se nemyla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jsem bílá a mám černou pindulínu! Vypadám, jak kdybych se nemyla!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Michaelo, mám takový problém. Jsem běloška, ale v oblasti pindulíny jsem tmavá. Vypadám tam dole spíš jako černoška. Vím o jaký problém jde, diagnózu po vás nechci. Spíš radu, jak to vysvětlit mužům. Přijde mi divné, říkat jim to předem, jenže když to neudělám, tak pak zase divně koukají. (Markéta 27)

Milá Markéto, mluvíte v množném čísle, takže předpokládám, že jde o náhodné známosti. Pokud se jedná o jednorázový sex, myslím si, že není to třeba nijak řešit. Ostatně pokud se jedná o normálního člověka, divných pohledů by vás měl minimálně ze zdvořilosti ušetřit. A pokud se bavíme o vztahu, tam bych dotyčného upozornila předem. Nemáte se za co omlouvat, ani dotyčného uklidňovat, jste zcela normální, pouze ho upozorněte, že jste jiná. Mezi námi, kolika chlapům by se líbilo mít v posteli zároveň černošku a bělošku :)) Pokud vás dotyčný bude mít rád, tato věc pro něj určitě nebude rozhodující. 

Přečtěte si
jiriforman
5. 9. 2015 • 00:37

Vydrhni si ji Savem

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.