Načapala jsem dceru, jak masturbuje pomocí salátové okurky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Načapala jsem dceru, jak masturbuje pomocí salátové okurky!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Dceři je 16, a věk na to má, ale stejně mě šokovalo, když jsem přišla dříve z práce nakoukla do jejího pokoje a uviděla jí s tou okurkou... Snažíme se chovat jakoby nic, ale něco s tím dělat musím. Teď už konečně chápu, proč má takovou spotřebu okurek, pórků a jiné dlouhé zeleniny. Jak jí vysvětlit, že to se zeleninou není vhodné? (Dana, 42)

Nenapsala jste, jestli používá kondomy. Pokud ano, vše je v pořádku a můžete starost vypustit z hlavy. Dcera je mladá a masturbace v jejím věku je zcela normální. A pokud nemá peníze na koupi pomůcek, pomáhá si prostě tak, jak to jde ;). Pokud nechcete, aby vám z lednice mizela zelenina, musíte zatnout zuby a vhodnou pomůcku jí pořídit sama. Popř. si udělat nakupovací den s dcerou a zavítat i do sexshopu. Sice to asi nebude zážitek, na který byste ráda vzpomínala, ale zase budete mít jistotu, že jste se postarala i v této citlivé záležitosti. A nebo vás to může naopak sblížit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.