Po svatbě jsem zjistila, že můj muž má strašně malý penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Po svatbě jsem zjistila, že můj muž má strašně malý penis!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

My jsme doma věřící a s manželem jsme se před svatbou dohodli, že se sexem počkáme až na svatební noc. Já jsem byla panna a on panic.  Při prvním sexu jsem to neřešila, ale postupem času jsem si začala uvědomovat, jak malý penis manžel má. Při vzrušení je to tak 8 cm. Já vím, že se říká se, že na velikosti nezáleží a hlavně bych tak o manželovi vůbec neměla smýšlet, ale on se strašně snaží, aby se mi sex líbil a já nemám to srdce mu říct, že ho v sobě skoro ani necítím. (Anna, 20)

Aničko, toto opravdu není jednoduchý problém. A věřte mi, kdybyste manželovi řekla, že ho v sobě ani necítíte, myslím, že byste jeho egu zasadila ránu, která už by nešla vyléčit. Je zřejmé, že manžela milujete a není to pro vás důvod k tomu, abyste ho opouštěla, takže to chce jen najít jiný způsob uspokojení. V první řadě máte klitoris. Při sexu partnera navádějte na něj nebo mu řekněte přímo, ať se této oblasti věnuje více. To je nejjednodušší cesta, jak dosáhnout orgasmu. Dále můžete manželovi koupit návleky na penis, které jeho velikost i objem trošku zvětší. Bývají navíc ozvláštněné o různé výběžky, či vroubky, které vaše vzrušení ještě znásobí. A v neposlední řadě jsou tu dilda a vibrátory, které prostě nakupte větší a zapojte je do vašich sexuálních hrátek. Sama se musíte naučit poznat svoje tělo a objevit, co vás dokáže uspokojit a potom to naučit i svého muže. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.