Neuvěřitelná vyděračka: Přestírala těhotenství i porod, pak milenci přinesla nemocné cizí dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neuvěřitelná vyděračka: Přestírala těhotenství i porod, pak milenci přinesla nemocné cizí dítě!

Matka přinesla k soudu vypůjčené dítě. (Ilustrační foto)
Matka přinesla k soudu vypůjčené dítě. (Ilustrační foto) (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Prodavačka Anna K. (20) chtěla získat od svého milence peníze, a tak předstírala těhotenství i porod. Opatřila si dokonce i cizí nemocné dítě...

Když si dělník Václav N. začal v lednu 1939 románek s Annou K., nejspíš nepočítal se společnou budoucností. Už v březnu totiž svou dívku opustil. Anna K. se však s rozchodem nesmířila a vyhrožovala, že pokud si ji Václav nevezme za manželku, zažaluje ho za »svedení pod slibem manželství«, což byl tehdy trestný čin.

Václava však nepřesvědčila, odešel od ní a oženil se s jinou. Jaký byl asi jeho šok, když mu za čas Anna poslala do nového bydliště pohlednici s textem: »Zdraví tě Anna s tvou dceruškou Danielou!«. Následoval již mnohem méně osobní dopis od soudu o zahájení řízení o určení otcovství.

Václav V. se vyděsil, že se o jeho poklesku dozví manželka, a raději písemně otcovství uznal a platil alimenty. Jenže s jídlem roste i chuť. Anně K. výživné nestačilo, takže nebohého Václava zažalovala i její matka – kvůli ušlému zisku, o který prý přišla, když musela pečovat o »nedělku«. Václav zaplatil první splátku odškodného, další už platit nemusel. Ukázalo se, že vychytralá Anna podvedla nejen jeho, ale i lékaře a soud. Nikdy nebyla těhotná.

Ke gynekologovi pro potvrzení poslala svou skutečně gravidní kamarádku Věru K., která se za ni vydávala. K soudu zase její matka přinesla vypůjčené nemluvně, které ženy záměrně vybraly tak, aby bylo co nejneduživější a vzbudilo u soudce soucit. Anna K., její kamarádka Věra K. i její matka skončily ve vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.