Zastřelil manželku před poštou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zastřelil manželku před poštou!

Svou ženu zastřelil mladík loveckou puškou.
Svou ženu zastřelil mladík loveckou puškou. (ilustrační foto ara)

Mladou vedoucí poštovního úřadu v Humenném na východním Slovensku zastřelil v května 1968 vrah (27) z nedalekých Velkých Kapušan. Šok, který přítomní zažili, byl o to větší, že úřednici zavraždil její vlastní manžel.

Do Humenného se zločinec vydal s ostře nabitou loveckou puškou, která patřila jeho otci. Tu vzal doma bez tátova vědomí. Dorazil kolem patnácté hodiny před budovu pošty. Manželka vyšla ven, aby ho uklidnila. Mladík jí ale nedal příležitost promluvit a jediným přesně mířeným výstřelem ji před očima několik svědků zabil. V zápětí vešel do budovy pošty a tam se pokusil o sebevraždu. Tentokrát ovšem mířil mizerně, způsobil si jen lehké poranění. Poté ho místní chlapi odzbrojili a předali příslušníkům Veřejné bezpečnosti z Humenného. Ti pachatele po lékařském ošetření zadrželi a posadili do policejní cely. Vyšetřovatel kriminální služby ho pak obvinil z trestného činu vraždy. Jak se dalo čekat, motivem jeho hrůzného skutku byly rozhárané rodinné poměry.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.