Úchylný táborový vedoucí: Neuvěříte, co dětem věšel na varlata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Úchylný táborový vedoucí: Neuvěříte, co dětem věšel na varlata!

Drsný tábor...
Drsný tábor... (Profimedia.cz)

Na pionýrské tábory má řada lidí hezké vzpomínky. Určitě to ale neplatí o pionýrech, na nichž si roku 1985 vybíjel své sadistické choutky zvrhlík Václav O. (39).

Opravář televizí Václav O. nikdy neměl žádnou partnerku a žil u rodičů. Brzy pochopil, že se dokáže sexuálně vzrušit, jen když týrá mladé chlapce. Proto se od mládí intenzivně angažoval v Pionýru, aby byl v kontaktu s dětmi. Za své oběti si vybíral zásadně chlapce z rozvedených rodin nebo ty, jimž otec zemřel. Jejich matky pak přesvědčoval, že synové potřebují mužský vzor a že se jim bude speciálně věnovat. Jak jeho péče ve skutečnosti vypadala, vyplynulo později z výpovědí zneužitých pionýrů.

S Karlem P. (10) se zavřel v kůlně, donutil ho, aby se svlékl, a pak mu na penis a varlata připínal kolíčky na prádlo. Stejné praktiky zkoušel i na Milana M. (11), jehož navíc ještě přivázal ke kůlu. Viliama M. (12) zase vodil nahého na vodítku pro psa. Ostatní vedoucí tvrdili, že o sklonech Václava O. neměli tušení. Připouštěli jen, že byl přísný a u chlapců měl velký respekt. Někteří zneužití chlapci se svěřili svým matkám, ty však nad celou situací jen mávly rukou s tím, že synové přehánějí a šlo o obyčejné táborové hry. Soudce však byl jiného názoru. Václava O. poslal na osm měsíců do vězení a nařídil mu ústavní sexuologickou léčbu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.