Hrozivá smrt invalidy: Namotal se na kolo autobusu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrozivá smrt invalidy: Namotal se na kolo autobusu!

Lékaři už nemohli pomoci.
Lékaři už nemohli pomoci. (Policie ČR)

Stačila chvilka nepozornosti a vyhasl život muže (†47). Se svými francouzskými berlemi se totiž nešťastně přimotal přímo pod kola otáčejícího se autobusu v Lučanech nad Nisou na Liberecku.

K neštěstí došlo v pondělí před jedenáctou večer. Místní muž tady podle svědků venčil svého voříška Pepíčka. Jenže autobus muže zachytil zrovna ve chvíli, kdy se otáčel na konečné. Tělo se pak namotalo pod zadní nápravu autobusu. Řidič (37) si ničeho nevšiml.

„Muž byl poté vlečen zhruba 300 metrů až na další zastávku,“ popsala policejní mluvčí Ludmila Knopová.

Mrtvého těla na podvozku si všiml až jiný řidič, který na ně upozornil. Toho teď jako svědka policisté hledají. Sraženému chodci ale nepomohl ani přivolaný lékař. „Řidič je podezřelý z usmrcení z nedbalosti,“ uzavřela policejní mluvčí. Za to může hrozit až 10 let vězení.

Pejsek, který teď smutní po svém pánovi, skončil v útulku, odkud si ho mrtvý muž před deseti lety odvedl...

Šlo už o druhou podobnou nehodu. V lednu zemřel muž (†30) ve Zdicích na Berounsku, když se chtěl u motoru autobusu ohřát. Také ho namotalo kolo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.