Střílel po kočkách a... Zasáhl holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Střílel po kočkách a... Zasáhl holčičku!

Christinu zasáhl střelec přímo do čela.
Christinu zasáhl střelec přímo do čela. (Aha! - Karel Kopáč)

To snad ne! Aby se člověk bál pustit dítě hrát si ven! Přesně to si asi pomysleli rodiče Christiny Šťastné (4), kterou včera v poledne v Praze postřelil muž vzduchovkou do hlavy! Naštěstí přežila jen s lehkým šrámem na čele...

Střelec zasáhl Christinu, která byla s rodiči u babičky na návštěvě, ve Zbynické ulici v pražském Radotíně nábojem do vzduchovky přímo mezi oči! Jen díky malým rozměrům náboje neutrpěla holčička vážnější zranění, rodiče ji však ihned odvezli do nemocnice v Motole. Po ošetření byla propuštěna.

„Byli se s babičkou podívat na koťata a takhle to dopadlo...,“ popsal Aha! vyděšený otec dívky. A kriminalisté na místě střelby rozjeli velké pátrání! Pročesali okolí a během několika hodin měli viníka.

„K činu se doznal sedmapadesátiletý muž. Kriminalisté ho obvinili z ublížení na zdraví z nedbalosti,“ řekla pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová s tím, že střelec prý zasáhl dívku omylem.

„U výslechu uvedl, že střílel po kočkách,“ doplnila Kropáčová. Muži teď hrozí v případě odsouzení až roční vězení.

Přečtěte si
oooo.
7. 6. 2011 • 14:31

když už jsou zvířata brána jako věci, tak aspoň pokutovat, když to má v hlavě vypelichaný

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.