Důchodce srazil policistu a hrozí mu čtyři roky vězení! Vlekl ho 30 metrů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Důchodce srazil policistu a hrozí mu čtyři roky vězení! Vlekl ho 30 metrů!

Řidič vezl policistu na kapotě asi 30 metrů.
Řidič vezl policistu na kapotě asi 30 metrů. (Policie ČR, reprofoto TV Prima)

Nedával pozor a zřejmě skončí v base! Policisté už obvinili důchodce (69), který v sobotu srazil na dálnici D1 u Ostravy policistu (34). Ten leží s vážným zraněním ruky a hlavy v nemocnici.

Šofér policistu srazil ve chvíli, kdy se ho snažil při kontrole zastavit. Na kapotě vozu ho vezl zhruba  30 metrů! „Ukazoval mi plácačku k zastavení, a najednou byl ve skle. Zřejmě jsem ho sebral zrcátkem,“ popsal důchodce, který výpověď několikrát změnil.

„Řidič nesnížil rychlost, nezastavil, zareagoval stržením vozidla vlevo, čímž došlo k čelnímu střetu s policistou,“ řekla Aha! policejní mluvčí Gabriela Holčáková s tím, že policista měl reflexní vestu a stál u auta se zapnutými majáky.

Důchodce byl včera obviněn z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Hrozí mu trest od šesti měsíců do čtyř let. Navíc už přišel o řidičák. Policista se bude léčit nejméně dva měsíce.

Přečtěte si
spajka
11. 6. 2011 • 08:32

ho zastavoval na dálnici?Tam neměl co dělat.Zastavuje se v odstavném pruhu nebo odpočívadle.Pánovi držím palce.Policista jednal hloupě a nezodpovědně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.