Němka se vrátila z práce a... Obě dcerky našla zavražděné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Němka se vrátila z práce a... Obě dcerky našla zavražděné!

Fotografie
Fotografie (internal)

Němka Anette S. (41) z bavorského Kraillingu pracuje jako servírka v klubu svého přítele. Domů chodí kolem páté ráno. Na poslední návrat z práce ale do smrti nezapomenou...

Když ve 4.45 ráno dorazili domů, dveře pokojíčků obou jejích dcer byly pootevřené. Starostlivě nakoukla dovnitř a naskytl se jí pohled, jaký si nepřeje zažít žádná matka – Chiara (†8) i Sharon (†11) byly zavražděné!

Obě ležely ve svých postelích – zmlácené a pobodané. Nějaká bestie dívky ubodala kuchyňským nožem, na tělíčkách byly patrné i stopy úderů tupým předmětem. Kdo mohl tak otřesný čin spáchat, je velkou záhadou, zatím byl vyloučen pouze sexuální motiv činu.

Matka i její přítel byli v noci prokazatelně v práci v baru jen 100 metrů od domova (proto také pravidelně nechávali dívky doma samotné bez dozoru), otec dětí byl služebně v Hamburku. A jeho současná žena měla k holčičkám velmi vřelý vztah...

Šokující zprávou jsou zdrceni i sousedé, rodinu považovali za přátelskou a bezproblémovou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.