VyVolení 3 slibují: Lidi, ohromíme vás spoustou sexu! ...a pořádně ostrou hádkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VyVolení 3 slibují: Lidi, ohromíme vás spoustou sexu! ...a pořádně ostrou hádkou!

VyVolená Nancy Johannes miluje sex s českými muži i přesto, že ji jednou brutálně napadli kvůli její kakaové barvě pleti.
VyVolená Nancy Johannes miluje sex s českými muži i přesto, že ji jednou brutálně napadli kvůli její kakaové barvě pleti.

PRAHA – Včera se otevřela brána vily a pohltila první ze soutěžících, kteří budou urputně bojovat o slávu a jedenáct milionů korun. Vyhrát však může jen jeden jediný a bude to vskutku »boj na ostří nože«. Alespoň o tom svědčí výběr soutěžících, kteří se do vily již dostali.




Pornohvězdička Veronika, boxer či model pracující v gay baru si určitě nebudou brát servítky. Všichni do jednoho přitom vsadili na jednu jedinou kartu – SEX. Zdá se, že všichni fandové téhle šmírácké reality show se mají na co těšit! A sexu se rozhodně nebrání ani namibijská kráska Nancy Nangula Ndilimeke Johannes (30), která vyhrála páteční Volbu. A v posteli miluje sex výhradně s bělochy, kterých bude mít ve vile hned několik! A to i přesto, že ji čtveřice bílých rasistických Čechů před několika lety zkopala skoro do bezvědomí. „Řvali na mě: »Ty hnusná černá opice!«,“ vzpomíná na událost ještě dnes nerada sama Nancy.

Zpěvačka, jež se proslavila v duu s Robertem N., ale i modelka a průvodkyně africkými safari, která pochází z namibijské vesnice Okanhudi nedotčené civilizací, před sedmi lety narazila na čtveřici vskutku »civilizovaných« bělochů. Ze setkání si věčně usměvavá dívka odnesla nejen modřiny a šrámy, ale také dlouhotrvající strach o život a poraněné sebevědomí! „Bydlela jsem tehdy v Praze-Vršovicích. Přijela jsem okolo půlnoci z diskotéky, ale že by se mi mohlo něco stát, to mě ani ve snu nenapadlo. Vždyť bylo všude kolem světla skoro jako ve dne!“ rozpomíná se na nejhorší zážitek svého života vysokoškolačka s magisterským titulem v oborech biologie, sociologie, psychologie a pedagogika.

Těsně předtím, než se jí podařilo otevřít dveře od domu, ve kterém bydlela, ji zničehonic obestoupili čtyři muži. „Ani jsem si je nestačila prohlédnout, a už to začalo. Bili mě pěstmi, kopali, křičeli na mě, že jsem hnusná černá opice. Zdálo se, že neskončí, dokud mě nezabijí,“ popisuje brutální útok Nancy.

„Po tom napadení jsem měla monokl, bolelo mě celé tělo, ale vážně mě naštěstí nezranili, když pominu ten obrovský šrám na duši,“ vysvětluje Nancy. Pachatele policie nikdy nedopadla a zpěvačka si z útoku vzala velké ponaučení: „Od té doby už nechodím v noci nikdy sama. Tenhle případ je snad jediný velký případ mého setkání s rasismem. Jinak se totiž naštěstí pohybuji v okruhu inteligentních lidí, kteří jsou vůči mé barvě pleti tolerantní,“ tvrdí ebenová VyVolená.

Ani po této rvačce s rasisty ale Nancy na české kluky nezanevřela. „Nyní jsem nezadaná, ale v životě jsem měla vážný vztah už se čtyřmi Čechy. Vlastně jsem vždycky spala jen s bělochy. Takže ani nemůžu potvrdit, jestli je pravda, že jsou většinou hůř vybavení než muži se stejnou pletí, jakou mám já,“ směje se na celé kolo Nancy Johannes.

Veronika Fasterová
Princezna z Playboye

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteDalší obyvatelkou vily se stala krásná a křehká kadeřnice Veronika Fasterová (19). Ani ona není zrovna neviňátko. Po internetu kolují tisíce jejích hanbatých fotografií, pánové si ji mohli prohlédnout i v prestižním časopise Playboy, kde se stala květnovou playmate. „Ohromně mě to baví. Nedělám to pro peníze, ale pro zábavu,“ říká o svém focení soft porna Veronika. „Nebudu dělat žádné fotky s roztahováním nohou, ani to dělat s vibroušem nebo s chlapama,“ tvrdí sebevědomě. Pravdou nicméně je, že na některých fotografiích Veronika nohy zrovna blízko u sebe nemá, a tak si kdekdo může detailně prohlédnout i její nejintimnější místo! Svůdná kráska však každému na potkání vypráví, že její fotky jsou decentní a ona sama je stále ještě panna. Našemu fotografovi však na požádání ukázala ňadra, a její údajné panenství je také diskutabilní. Její partner, barman Jan Tošovský, totiž tvrdí, že spolu s Veronikou normálně intimně žijí. Příšerně mu vadí, že se Veronika dostala do vily, a odmítá jí i fandit. A jak se k Veroničinu koníčku fotit lechtivé fotografie staví její rodiče? „Dceru ve všem podporujeme. Díky těm fotkám v životě ještě něco pořádného dokáže!“ dme se pýchou její matka Blanka Pavlasová. Veronika tvrdí, že se ve vile bude chovat cudně, přestože jsou její webové stránky plné jejích nahých fotek. Na internetu již dokonce probíhá i hlasování, zda bude Veronika ve vile »sexovat« nebo ne. Tři čtvrtiny zúčastněných hlasovaly, že ano.

Aha!: Pánové, to bude čumenda, Veronika už slíbila, že se bude sprchovat nahá!

Radim Šrahůlek a René Kukačková
Páreček zamilovaných

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete„Budeme se bít jako blázni,“ slibuje pár, který se jako další v pořadí dostal do vily. Radima Šrahůlka (26) a René Kukačkovou (33) bude bezesporu čekat lítý boj. A nejen to. Pobyt ve vile prověří pevnost jejich vztahu, s erotikou a sexem na veřejnosti to také nebudou mít nijak lehké, přestože o sobě tvrdí, že jsou veselí, hraví a mají smysl pro humor. Radim navíc tvrdí, že milování patří mezi jeho zvláštní dovednosti. V tom případě se jistě mají diváci po 22. hodině na co těšit! Do soutěže jdou oba natěšení a slíbili si prý, že ať se stane ve vile cokoliv, pokud jeden z nich vyhraje, výhru si spravedlivě rozdělí.

Aha!: Prý je spojuje radost ze sexu. Jen aby je nerozdělila!

Julius Csóka
Idol z gay baru

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteJako prvního poslali televizní diváci do souboje o 11 milionů korun fotomodela Juliuse Csóku (23). Namakané tělo a nagelované vlasy z něj dělají týpka, po kterém šílí většina puberťaček. Navíc není ani nijak zakřiknutý, na otázku moderátorky VyVolených 3 Terezy Pergnerové (33), jak by vyznal lásku, odpověděl: „Seš nejúžasnější kobra, pojď si vedle mě sednout!“ Do vily se prý přihlásil hlavně kvůli své bývalé partnerce, ovšem o jeho sexuální orientaci kolují jisté pochybnosti. Juli totiž pracoval nějakou dobu ve vyhlášeném gay baru v centru Brna. „Nestydím se za to, mezi homosexuály mám spoustu kamarádů. Sám ale na kluky nejsem,“ brání se. Juli byl mezi návštěvníky baru neuvěřitelně oblíbený. „Chlapi po něm slintali, takže si vydělával pořádný balík na dýškách,“ prozradil jeden z jeho bývalých kolegů.

Aha!: Otázka zní: Troufne si Prima odvysílat i mužskou lásku?

Vila VyVolených?
Prý jen odfláknutý luxus!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteVila v sobě skrývá nebývalý luxus, který si může u nás dopřát opravdu jen málokdo. Bazén, sauna, vkusné vybavení, vana jacuzzi a umělý trávník by skýtaly přepychový život, kdyby nebylo všudypřítomných kamer a mikrofonů. Zdání ale klame! Stěny vily jsou udělány z desek, které se používají na podlahové a stropní konstrukce. Jsou levné, tenké a nijak zvlášť izolované, proto je také stavaři použili. Jak nám řekl odborník z oboru stavebnictví, celá stavba je odfláknutá. „Šetřilo se na nepravých místech. Může se proto stát, že nedodělky ohrozí i soutěžící na zdraví či dokonce na životě!“ prohlašuje. „Okna jsou repasovaná, bezpečný trávník by zase měl být vysypán pískem. Bez toho nic nevydrží, navíc hrozí, že při uklouznutí se soutěžící spálí, jako například o koberec.“ Nedodělky našel stavař i uvnitř stavby. „V obýváku je krabice s elektroinstalací, která je přímo životu nebezpečná! Po straně je díra, je vidět dovnitř. Mohlo by tak dojít ke zkratu a případně i požáru,“ dodává. Domečkem snů tedy vila nakonec opravdu není, zdá se, že je spíš domečkem z karet!

Prima slibuje: Diváci uvidí do každého rohu!

Mikrofony ve vile zaznamenávají naprosto všechno – od důvěrného špitání až po konání potřeby na toaletě. A i když si soutěžící lišácky sundá mikroport, stejně mikrofonům neunikne, jsou zabudovány i ve stěnách a stropech. Všudypřítomné oko kamery je také záludné. Přestože se kamera zrovna nepohybuje, neznamená to ještě, že nic nesnímá. Navíc za zrcadlovými skly číhají další kamery, takže skutečně není úniku! I světla mohou život ve vile znepříjemnit. Štáb má k dispozici obrovské množství reflektorů, lamp a lampiček, zářivek a bodových světel. Teoreticky by měla být tma jen v ložnici, ovšem i tady může štáb rozsvítit, takže spaní příliš klidné nebude. Nepřítelem číslo jedna je ve vile nuda. Není nic horšího, než dlouhé hodiny nic nedělat, dívat se do zrcadel a čekat, co štáb zase vymyslí. Štáb, který je absolutním vládcem nad celou vilou, tak může skvěle manipulovat s psychikou soutěžících a parádně si s nimi hrát. Součástí soutěže jsou i nárazová období hladu a hodů, stejně tak s alkoholem nebudou žádné žerty. Jak je známo, alkohol rozvazuje jazyk a odhazuje zábrany, a tak ten, kdo si ve vile udělá mejdan a odváže se, bude na věky zaznamenán okem kamery.

Otazníky kolem Terezy

Kliknutím zvětšeteNejasnosti provázejí moderátorku VyVolených Terezu Pergnerovou (33). Údajně by měla být těhotná a krvácet, avšak kolem jejího těhotenství jsou velké nejasnosti. Jednou tvrdil její přítel Jiří Chlebeček (38), že je v 9. týdnu těhotenství, Tereza za hodinu nato řekla, že je v 10. týdnu. Za další dva dny to již podle Chlebečka byl 11. týden těhotenství. Libor Bouček (26), zatupující zatím Pergnerovou, prozradil: „Terezce se protrhla placenta. Budu ji zastupovat asi měsíc.“ Na to ale reagovali porodníci s tím, že kolem 10. týdne těhotenství není placenta ještě plně dotvořená, proto kvůli jejímu protržení nemůže ke krvácení dojít. Prima Tereze bezmezně věří, přestože nikdo ze štábu neví, ve které nemocnici je hospitalizovaná.


Autor: David ZÁPAL, Ivana NEUMAIEROVÁ
Foto: Marek Pátek, Dalibor Puchta, Alexander Malachovský

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.

Známé celebrity
Adéla Gondíková • Agáta Hanychová • Alice Bendová • Andrea Verešová • Anife Vyskočilová • Anna Geislerová • Bolek Polívka • Dagmar Havlová-Veškrnová • Dagmar Patrasová • Dana Morávková • Dara Rolins • Dominika Mesarošová • Ester Janečková • Eva Holubová • Ewa Farna • Gábina Partyšová • Hana Krampolová • Hana Maciuchová • Hana Zagorová • Heidi Janků • Ilona Csáková • Inna Puhajková • Iva Janžurová • Ivana Chýlková • Ivana Gottová • Iveta Bartošová • Jan Kraus • Jana Boušková • Jaromír Jágr • Jiří Krampol • Jiří Langmajer • Jiří Paroubek • Jiřina Bohdalová • Karel Gott • Karel Roden • Kateřina Brožová • Klára Issová • Květa Fialová • Lejla Abbasová • Leoš Mareš • Libuše Šafránková • Lucie Bílá • Lucie Borhyová • Lucie Vondráčková • Mahulena Bočanová • Marta Jandová • Martin Dejdar • Martina Gavriely • Michaela Maurerová • Michaela Ochotská • Michal David • Monika Absolonová • Naďa Konvalinková • Naďa Urbánková • Oldřich Kaiser • Ondřej Gregor Brzobohatý • Ornella Štiková • Petr Janda • Petr Kolář • Petr Rychlý • Petra Faltýnová • Petra Janů • Richard Genzer • Simona Krainová • Simona Stašová • Taťána Kuchařová • Tatiana Dyková • Tereza Kostková • Tereza Voříšková • Tomáš Klus • Tomáš Řepka • Václav Vydra  • Veronika Žilková • Vilma Cibulková • Vojtěch Kotek • Zlata Adamovská