Šťastný konec příběhu pejska z útulku: Smutné oči zabraly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Šťastný konec příběhu pejska z útulku: Smutné oči zabraly!

Lotynka si užívá svůj vlastní pelíšek.
Lotynka si užívá svůj vlastní pelíšek. (pro Aha! – Jitka Mikulcová)

Věrnou a důvěřivou psí duši Lotynku bývalý majitel připoutal ke stromu a náplastí jí zalepil tlamu, aby se »nedovolala« pomoci. Lidé ji ale našli a dali do útulku v Kralupech nad Vltavou. Poté, co deník Aha! uveřejnil smutný příběh tohoto pejska, velmi rychle se našli noví majitelé, kteří si Lotynku nyní odvezli domů…

„Chtěli jsme pejska z útulku a při hledání jsem náhodou narazila na článek o Lotynce. Zaujaly mě její moc smutné oči a její příběh. Chtěla jsem jí dát radost do života,“ říká Lotynky nová panička Jitka Mikulcová (29) Uherské Hradiště.

Fenka je velká pohodářka, navzdory tomu, co prožila. Dlouhou cestu autem na Moravu absolvovala tiše vleže na zadním sedadle. Doma pak hned všechno očichala a nadchly ji dlouhé procházky kolem rybníků a řeky. Teď už je veselá, hraje si, doma neštěká a už ví, že nesmí do postele. Má svůj vlastní pelíšek.

„Je neuvěřitelně hodná a milá. Nechá si čistit zuby, ošetřovat jizvu po kastraci. Na veterině se hned rozvalila a bez problémů ukázala bříško. Pořád chce, aby ji někdo hladil,“ říká Lotynčina spokojená panička.

Lotynka miluje, když ji někdo hladí.

Přečtěte si
tenerife
6. 4. 2011 • 13:30

lépe bych to nenapsala,mluvíte mi z duše,nikdy nedokážu pochopit,že se někdo tak dokáže zachovat ke svému nejlepšímu příteli,pejsek nás zarmoutí jen tehdy,když odejde do psího nebe. Lotynce přeji moc pohody a zdravíčka,ať dělá páníčkům jen samou radost.

jesie
5. 4. 2011 • 09:20

Oprava: štěně

jesie
5. 4. 2011 • 09:18

Neubránila jsem se slzám, když jsem si přečetla článek o Lotynce. Sama mám dva psy, jeden je také nalezenec, kterého vyhodili před zraky mé dcery z jedoucího auta. Bylo to tehdy malé sotva tříměsíční ěťeně, dnes je fenečce 15 let a těší se, až na pár stařeckých neduhů, dobrému zdraví. Moc díky hodným lidem, kteří se jí ujali a tomu, kdo jí chtěl zprovodit ze světa vzkazuji: Na každou svini se vaří voda!

cherrie8
4. 4. 2011 • 15:49

Nikdo si nedovede představit moji radost když jsem se dočetla, že Lotynka našla nový domov. Chudinka měla svůj osud zpečetěný i tím, že majitel ji zalepil tlamičku náplastí, takže nemohla ani štěkat a nebo se nažrat a napít. Lotynko, máš teď před sebou krásný život a ten pelíšek co ti panička koupila vypadá pohodlně, tam se budou zdát krásné sny o velkých kostičkách . Paní Mikulcové patří velký dík

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.