Tyran Rokyho dopaden: Hrozí mu půlmilionová pokuta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tyran Rokyho dopaden: Hrozí mu půlmilionová pokuta!

Roky
Roky (Pro Aha! – Marek Lukeš)

Příběh kokra Rokyho, kterého majitel uvázal v mrazu v lesoparku v Děčíně a který už díky Aha! šťastně žije v Uherském Brodě, má pokračování. Policie dopadla toho, kdo mu ublížil.

Pomohly kamerové záběry pachatele a jeho auta. Útulek také dostal správný tip od všímavých lidí. Policie případ předala děčínskému magistrátu.

„Za porušení zákona na ochranu zvířat proti týrání hrozí pachateli pokuta až 500 tisíc. Bude také muset uhradit náklady spojené s pobytem a léčbou psa v útulku,“ uvedla Naděžda Moučková z odboru životního prostředí.

Bývalí majitelé Rokyho se k činu doznali. Prý měli finanční potíže a nemohli se o něj starat. Údajně předpokládali, že ho v lesoparku v centru města někdo najde a zachrání. Jenže pejsek skoro umřel!

Přečtěte si
jesie
3. 4. 2011 • 08:57

Pro výstrahu bych mu opravdu tu 500tis.pokutu dala a ne jenom vyhrožovat. On by si příště někdo podobný dal pozor. Rokymu i jeho novým majitelům přeji vše nejlepší a ať jim dělá jenom radost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.