Hory zdolávala jen v bikinách... teď krásku (†36) našli umrzlou v rokli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hory zdolávala jen v bikinách... teď krásku (†36) našli umrzlou v rokli

Na turistické vybavení nedbala, ale bikiny u sebe měla vždy.
Na turistické vybavení nedbala, ale bikiny u sebe měla vždy. (Foto Instagram)

Svět sociálních sítí ji znal jako krásku, která zdolává hory v bikinách. Nakonec v nich ale našla smrt. Tchajwanku Gigi Wuovou (†36) objevili ve dvacetimetrové rokli – umrzlou...

Žena zrovna zdolávala jejich nejvyšší horu Jü-šan (3952 m n. m.), jenže na vrchol se bohužel vydala – jako obvykle – bez jakéhokoliv turistického či vysokohorského vybavení. A to se jí stalo osudným. Při výstupu spadla do úzké rokle a zranila se natolik vážně, že se nemohla ani hnout.

V sobotu proto kamarádce prostřednictvím satelitního telefonu zavolala, co se stalo. Pomoci se ale nedočkala. Kvůli mizernému počasí pro ni nemohly vzlétnout helikoptéry a na místo vyrazily pěšky dva tříčlenné týmy. Našli ji až po 28 hodinách od nouzového hovoru. Mrtvou... V té době tam prý panovaly teploty kolem minus dvou stupňů Celsia, takže na místě umrzla.

Na turistické vybavení nedbala, ale bikiny u sebe měla vždy.

Holčičky (5) omrzly na Sibiři: Šly samy domů v –45 °C!

Chtěly překvapit rodiče, místo toho jim málem způsobily infarkt. Dvě holčičky (5) ze sibiřského Jakutsku tajně, aniž by si toho učitelky všimly, proklouzly ze školky a samy se vydaly domů. V mrazech atakujících –45 °C, a bez rukavic, které ve školce zapomněly! Domů sice dorazily, ovšem silně podchlazené, a jedna dokonce se třemi omrzlými prsty na rukou...

Holčičky opustily školku, aniž by si toho učitelky všimly.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.