Odchod Solaříkové ze seriálu Ulice: Nemusí být definitivní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Odchod Solaříkové ze seriálu Ulice: Nemusí být definitivní?

Patricie Solaříková
Patricie Solaříková (Foto Dana Kolářová)

Již jsme vás informovali o tom, že Patricie Solaříková (30) končí v seriálu Ulice. Někteří se s odchodem postavy Terezy Jordánové, kterou herečka třináct let hrála budou těžko loučit, ale podle posledních informací to nemusí být loučení definitivní.

„Zásadním motivem byla asi ta doba strávená v Ulici. Po třinácti letech jsem cítila, že si potřebuju od Terezy Jordánové odpočinout, posunout se někam dál, vyzkoušet nový věci,” uvedla Solaříková podle webu Super.cz. „Lidé píšou, že je to mrzí, ale že to chápou a přejou mi hodně štěstí v nových projektech, čehož si opravdu vážím.”

Pro mnohé prvotní informace, že jedna z postav, která je součástí seriálu již od úplného začátku, odchází, znamenala úplný konec, ale nemusí to tak být. „Dějová linka Terezy se uzavírá odjezdem do zahraničí, žádná smrt, takže kdyby teoreticky scenáristé i já chtěli, můžeme se asi o případném návratu někdy v budoucnu pobavit,” svěřila se Solaříková webu Super.cz.

Odchodem ze seriálu získá herečka také více času pro sebe a své koníčky. „Volný čas využívám teď hlavně na svého pejska a na svoje koníčky. Nemám sice stále vlastního koně, ale na koních jezdím často,” prozradila herečka webu Super.cz.

 Na video s Patricií Solaříkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zyxr
10. 2. 2019 • 13:18

Klidně ať se nevrací takových hvězdiček je víc než dost

ivoadler
9. 2. 2019 • 16:06

Já to tušil. Nekončí na furt, to by v seriálu umřela, jenom odcestuje do zahraničí, patrně USA. Návrat je možný kdykoliv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.