Přepracovaný usnul za volantem a...Nabořil čtyři ferrari! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přepracovaný usnul za volantem a...Nabořil čtyři ferrari!

Bílé a modré trefil.
Bílé a modré trefil. (Foto Twitter.com)

Před pěti lety mu zemřel otec. Pak musel ukončit studium na vysoké, aby matce pomohl s penězi. Teď čelí Lin Chin-hsiang (20) pohromě v podobě milionových škod, které způsobil, když v noci usnul za volantem!

Chudý pracovník z Tchaj-wanu se ve tři hodiny ráno vrátil ze směny v místním grilu. Doma ale našel nemocnou matku a přes zjevnou přepracovanost se rozhodl vyrazit pro pomoc. Únava Lina ale v pět ráno přemohla, usnul za volantem a svým japonským SUV očesal čtyři superluxusní sporťáky Ferrari (bílé, žluté, modré a červené), odstavené u cesty na srazu vyznavačů rychlých kol... Škody na nich byly vyčísleny na 8 833 154 korun, a to je suma, na kterou Linova pojistka zdaleka nedosahuje!


Nešťastný případ ale zvedl na Tchaj-wanu vlnu nevídané solidarity, lidé se spontánně začali ve velkém ptát, jak by mohli Linovi přispět, někteří dokonce prosí majitele supersportů, aby mu odpustili...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.