Slzný plyn i samopaly. Válečná zóna v Teplicích: Čtyři muži vybrali klenotnictví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Slzný plyn i samopaly. Válečná zóna v Teplicích: Čtyři muži vybrali klenotnictví

Místo činu bylo obehnáno policejní páskou.
Místo činu bylo obehnáno policejní páskou. (Foto Aha! – David Vaníček, Policie ČR, Facebook)

Desítky policistů, zásahová jednotka a vrtulník. Takhle to vypadalo včera před k klenotnictvím v centru Teplic, které přepadli ozbrojení lupiči. Z místa ale utekli a policie po nich nyní pátrá. 

Centrum Teplic včera uzavřeli policisté kvůli přepadení klenotnictví. „Došlo k němu před jedenáctou dopoledne v Krupské ulici. Z místa ozbrojení lupiči stačili utéct ještě před příjezdem policie, která po nich pátrá,“ potvrdila Aha! mluvčí policie Ludmila Světláková. Na místo dorazila i zásahová jednotka. Počítalo se totiž s tím, že na místě mohou být rukojmí, to se však později vyvrátilo. „Jednalo se pravděpodobně o čtyři pachatele. Nikdo nebyl zraněn. Na místě jsou kriminalisté, kteří ohledávají místo činu,“ dodala Světláková. Vystrašená byla i kamarádka prodavačky z protějšího obchodu. „Z toho, co jsem slyšela, zraněná nebyla. Byla jen v šoku. Přesto ji sanitka odvezla do nemocnice,“ uvedla Jana (56).

Prsten za 1,5 milionu

Letos na začátku května se kradlo také v Karlových Varech. Z klenotnictví dvojice zlodějů odešla i s briliantovým prstenem za 1,5 milionu. Stalo se tak, když žena odlákala pozornost prodavačky. „Její komplic mezitím briliantový prsten z výkladní skříně strčil do kapsy kalhot,“ popsala mluvčí policie Kateřina Böhmová.

Místo obsadili policisté se samopaly.

Nejprve policie uzavřela náměstí, pak zůstala zatarasená jen Krupská ulice.

Přepadli klenotnictví a teď jsou i s lupem na útěku! 

Video se připravuje ...

Policie zveřejnila video z přepadení teplického zlatnictví



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.